Förberedelser

Idag har jag vilat, varit och handlat med Henny inför tjejkvällen imorgon samt gått långprommis med hunden med Henny för att möta en av hennes vänner :P Sen gick jag hem och nu vilar jag ännu mer. Blev att vara hemma från jobbet idag. Fick bara sova en timma i natt så när jag vaknade var mitt blodtryck på en annan planet. Snurrade ganska fint och balansen fanns knappt. Mår dock bättre nu när man vilat som hela dagen. Jobb imorgon och sen tjejkväll och ev utgång. 

Jobb

Jobbat idag. Gick väl bra antar jag. Sen for jag ut och lunchade med pernilla, kollade lite i affärer. Köpte två par byxor på intersport. Upptäckte att det är ett jobb ute som arbetsterapeut i arvidsjaur så nu är det bara å skriva ett EXTREMT bra personligt brev så dom fattar att det är jag som är bäst för tjänsten. Imorgon jobb igen 7-11. Hoppas det går lika bra.
 
 

Typiskt

Kunde inte somna om efter att jag vaknade kl 21. Står nu sömnlös att jobba ett kortare arbetspass. Kändes inte så fränt. För nu är jag trött som fan och mår inte så bra. Men är bara att jobba. Tippar jag så tippar jag. Får väl se om blodtrycket pallar det här :S Är ju ändå bara 4 timmar jobb och sen lunch och samhället med Pernilla. Sen kan jag sova en liten stund. Märker väl om jag stupar, eller det lär ju personalen å vårdtagarna göra iaf.
 
Första arbetsdagen efter sjukskrivningen

Blää

Jag har så extremt tråkigt. Jag har absolut inget att göra. Var det dumt att göra som jag gjorde? Förlorat allt jag har

Hur?

hur ska man kunna gå vidare när det bara finns en man vill vara med. kan ju inte ens gå med nån annan :( alla får nobben. alla förutom han

Besvärligt

Är som besvärligt när man vill så mkt mer än andra. När man vill bara vara medan andra vill "fara runt". Skulle önska att det vore annars :(

Idag har jag sovit. Tagit det lugnt. Varit och hämtat hem hunden. Shoppat lite. Pratat med vänner. Planerat inför framtiden med Henny. Allt från att skaffa hoppy till att se serier och annan skit ;)


.......

Eftersom att livet är åt helvete tänker jag se turtles. Dom otecknade från 90-talet. troligen lipa också

Tagg gör examensfest

Bästa sättet att tagga å städa inför examensfest må ju vara att heva i sig en vinare asti cinxano under tiden :P Chill mode alá ultradeluxus just nu :D Två smörgåstårebottnar gjorda. Dammsugat, Hängt in tvätt. Snabb skurat upp nå fläckar på golvet efter soppåsen. Diskat. Plockat bort. Möblerat om fotöljerna i vardagsrummet för bästa party miljön där alla är samlade :D
Bara kvar att garnera tårtorna, dammsuga igen, skura och dammtorka (efter att katterna är instängda i sovrummet - allergiker kommer). Sen supa tills vi stuper. Jag alla inbjudna och busschaffören.

Nu ska jag och mitt chillmode (asti framkallat) lägga mig innan det går över. Natti natti alla å vi syns imorgon


Lunch

Väntar på att x:et ska komma in på samhället så ska vi käka lunch. Var inte igår man träffa han. Sen blir det att ringa hundvakten och fara och lämna doggy

Idag

Idag har jag varit på systemet med Henny och bebbe. Sen for jag och fikade med Marika och kollade lite på samhället. Köpte ett par nylonisar på mimmis. For till mamma och stirrade på henne när hon byggde. Nör Nellie slutade skolan lurade jag med mig henne till lauker för att hämta ett par köksstolar (och lämna dem jag haft här hemma). Måste ge mig själv en eloge för att jag kom ihåg att ringa vaktmästaren idag så NU jävlar. Nu har jag en ny kran på toa haha. Bättre sent än aldrig säg. Annars så har jag ätit, följt monika och postat nå brev å sett ghost hunters (ingen chock där). Saknar min vän Är sjukt taggad inför helgen. Imorgon ska jag lämna doggy, städa och göra botten till smörgåstårta :P gott gott

Hittade ett gäng citat jag tänker lägga min egen åsikt om

Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång. 
Francis Bacon
 
Helt klart. Skulle jag va klok skulle jag flytta för det här går ju då inte.
 
En man är som regel en kvinnas säkra byte långt innan han själv har en aning om det.
Walter Winchell
Måste säga att jag känner igen mig själv väldigt bra där. Aldrig varit med om en man som fått mig som byte än så länge.
 
 
Fager mö bär hemgiften i ansiktet.
Svenskt ordspråk
Helt fel. Jag är fagerheten personifierad men min hemgift är stor men kommer senare i livet.
 
Gud skapade mannen före kvinnan. Det är som när jag skriver. Först gör jag en kladd. 
Karen Blixen
 
Som jag trodde. Även helt inne på att det där revbenet kvinnan ska vara skapad av måste ha innehållit mannens vett. Menar vad hände annars :P
 
Kärlek föds ur glädjen att se på varandra, får näring ur behovet av att vara tillsammans och fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda.
José Marti
Så känner jag men är ensam om det.
 
 
Kärleken är som en duva, håller man den för hårt kvävs den, håller man den för löst flyger den bort.
Danskt ordspråk
Har prövat båda med samma person. Men var finns mellantinget? Spela svår? Huvva jag orkar inte spela spel eller leka. Jag vill ha det utan det. Har lekt klart
 
 
Lyckan är en dröm och lidandet verklighet. 
Voltaire
Voltaire var en smart person med kraftigt bra insikt i verkligheten.

Längtan är kärlekens ständige följeslagare. 
Okänt ursprung
Och lider gör man. Speciellt när man är ensam om kärleken.
 
 
Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne. 
Paul Géraldy

Som jag skrev ovan om byte. Helt klart sant.

Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland.
Caroline Wekell
Ibland? Jag gör det nog jämt och ständigt. Tänk om man vore den här Caroline som bara gör det ibland suck....
 
 
 
 
 
Otroligt fantastisk sinnesstämning.
 
 
 
 

Män borde ha lärt sig detta för länge sedan :P


Funderingar mitt i natten

Blev väckt av Nellie typ halv tolv och har varit vaken sedan dess. Suck. Sådana gånger börjar ju verkligen tankarna krypa bakom nacken. Börjar på riktigt överväga att fortsätta plugga till hösten. På heltid dvs. Har iaf skickat in några sena anmälningar på ett par kurser. Och denna gång på kurser som ökar mina möjligheter till vissa arbeten här i Arvidsjaur. Sannolikheten att jag tar mig in på kurserna är väl ytterst begränsade men man vet ju aldrig. Prövar söka iaf så ser jag ju vad som händer :P Känner mig faktiskt ganska motiverad. Har ju redan studier på halvtid fram till i Januari så behöver ju bara ta mig in på 1-2 kurser för att klara av det här. Sökt kurs i juridik, belastningsergonomi, en kurs som kan vara bra om jag vill bli biståndsbedömmare etc etc.
Varför skriver folk till mig så sent? Det finns bara en person i hela världen som får skriva till mig efter halv tolv (om dom inte vet att jag är vaken och ledig dvs). Tyvärr så skriver ju inte han. Vilket är trist. Men men. Hur som hellst åter till mina tankar. Är så less på mina magkänslor just nu att hade inte kl varit så mycket (dvs hade kl varit typ 2) hade jag satt mig i bilen och åkt till lauker och jagat spöken. Tänker att dom kanske kan hjälpa mig att få bukt med saker. Fungerade ju hos mamma iaf. ELLER jag kanske slaggar hos mamma på fredag. Är ju lix utan hund i helgen hmmmm.

Är för övrigt sjukt laddad inför lördagen och examensfest. Ingen legitimation som trillat in än men har jag tur hinner den komma också och då blir det legitimationsfest :D om den inte gör det tänker jag ha två fester haha. Sådetså mina kära vänner då är det bara ni offrar er och super med mig!!! :P På fredag blir det iaf att fara och lämna hunden, påbörja städning och göra botten till smörgåstårta som sedan garneras på lördag. Ska bli trevligt med fest med roliga vänner. Bara att göra sig redo för ölspel (cider för min del) och inte göra som förra helgen och köra ölspel på sprit haha. Tur jag inte hade så mkt annars hade det slutat jävligt illa hahhaha.

BTW är nu inne på 11e avsnittet av Ghost Hunters (onödigt fakta)

Tisdag

Idag har jag varit och fikat med Henny, köpt en ny fläktlampa, varit på sjukan och kollat om jag fått svar på proverna och varit ut med hunden. Efter detta var jag färdig och la mig i sängen och såg Grimm. Efter prata jag med farmor, skrivit en massa sms till vänner och nu ser jag Ghost Hunter vilket jag gjort i ett par timma (5 avsnitt).

Proverna visade inte på något egentligen så ska få prata med en läkare så kanske man får bukt med det här jävla blodtrycket någon gång. Känner att jag har ett krafigt behov av att sluta vara trött.

True


Utkast: Aug. 20, 2012

Varit en tung helg. Två dagars på krogen. Den ena dagen mer kaotisk än den andra. Är förbannad, förolämpad och fysiskt slut. Det enda roliga är att jag skaffat mig en ny polare. Skulle bara vela mysa ner mig i sängen och lägga mig och kramas med ... men det blir inte av. Borde bara lägga ner men ja det är inte så lätt som man kan tro.

Lördag

Bakis/fylle lördag engagerade jag mig åt att inte vara döende, fixa ihop folk med varandra. Bli på kraftigt dåligt humör. Fixa nya vänner och se och sakna min vän. Vill vara med han men wtf här sitter man sj. Vet som inte hur man ska gre det egentligen utan att sumpa helvetet.

Färdig

Första, hela, dagen som sjukskriven engagerade jag mig åt att först och främst kämpa mig upp ur sängen. Fara med Nellie på marknaden där jag köpte en tröja av en av sveriges snyggaste män. Bestämma med monika att vi ska ut imorgon kväll och titta på sveriges snyggaste man. Köpa en tröja av underbara Sandra. Komma hem. Gå på jobbet och lämna tillbaka nycklar som jag glömt att göra. Komma hem igen. Lägga mig och se serie. Prata i telefon. Äta taimat. Diska och torka av köksbänkarna och spisen. Hmm Thats It. Men då steg jag upp kl 15-16 också :P

Håller inte riktigt med men många verkar se det så


Dåligt pumpad

Idag har jag börjat dagen med ett besök hos barnmorskan för kontroll av spiralen. Den satt vist där den ska och uppvisade inte problem. Gick därefter vidare till mottagningen och fick träffa en läkare. Blodtrycket har sänkts ytterligare och jag är härmed sjukskriven tom den 24e. Kommer att engagera de kommande dagarna åt att slöa, måla tavlor, kanske skriva lite och läsa bra böcker. Skulle vilja fara på lite "farliga" uppdrag men var dålig respons.

Slut som artist, hjälplös, börjar snart grina

Har varit ute och gått med sandra ikväll. Det var trevligt. Hade nog mest tankarna på min yber snygga klänning som jag ska ha på mig under nästa helgs examensfirande (kanske legitimationsfirande vi får se). Känner mig just nu sjukligt omotiverad för att någonsin igen jobba under resten av mitt liv. Jag vill bara vara ledig. Bara vara hemma i min ensamhet (eller i lauker) och bara vara. Jag orkar verkligen inte mer snart. Jag är i sådant stort behov av semester att jag snart tror jag går under :( Kommer väl att ha gått in stuprätt i väggen innan dagen för semester kommer. Iaf som det känns nu :(
 
Som vanligt
Min vän

Yepp


Tankar och funderingar

Har under kvällen suttit och googlat lite på tårtor. Hittade en helt underbar tårta med motivet leopardmönster. Blev gode sugen :P

Funderar på att sätta mig ner och måla något. Vet ännu inte vilket motivet blir men är sjukligt motiverad :D

Slö smärta

Har legat konstigt inatt/dag. Har värk i bröstkotorna :P Tänker ligga ännu mer iaf. Ska läsa en bok <3 Min hund är förtvivlad och vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Han verkar tycka att det är otroligt förvirrande att han inte får hoppa upp i sängen och ligga bredvid mig :P Men men så är straffet för att han använt mitt andra täcke som snuttefilt och legat och sugit på det. Påslakanet är missfärgat av hans saliv. Ska pröva köra lite vanish nästa gång jag tvättar så får vi se om det försvinner. Försvann inte av enbart tvättmedel iaf. Nu fortsätta läsa Halvblod.

Nästan duktig

Har nästan varit duktig idag om man bortser från när jag steg upp och när jag äntligen åt. Har tvättat, vikt kläder, bytt sängkläder, dammsugat, skurat och varit bort med en massa skit till insamlingen. Bara kvar att dammtorka och torka av garderoberna i hallen. blir sådana fula fläckar av hunden när han skakar av sig när det regnat ser förjävligt ut :S. Men det får bli en annan dags bekymmer. Vem vet om jag är duktig kanske jag gör det imorgon. För övrigt saknar jag min vän. As usual

Jasi vad göra??

Jaha. Då blev man "ledig" i helgen. Men vad göra. Blir väl att vara hemma och tråka. Har visserligen en bra bok att läsa men den lär ju ta slut fort om det är det enda jag har att göra :S Så här sitter jag alltså kl 03,00 en fredag natt ensammen och övergiven. Vad hände liksom? WTF. Måste göra något åt denna problematiska situation men hur lösa vid detta klockslag? detta suger

Saknar min vän

Av någon outgrundlig anledning så åt jag middag kl 01,00 inatt. Varför kan man ju undra?? Är så duktig på att hitta på så mkt annat att göra. Mådde dock lagomt illa och hade nog lagomt lågt blodsocker när jag väl åt. Just nu hade jag gärna velat ha en kramkompis. Nu se färdigt constantine och sedan starta en annan film att se i samband med (förhoppningsvis) sömn...

Hittade dessa förklaringar

Förälskelse

En kärleksrelation till en eller flera andra personer kan börja med en förälskelse. Man kan bli kär i personer man umgås med, men också i kändisar till exempel. Om man blir förälskad, eller kär, utsöndras ett hormon i kroppen som gör att man känner sig lycklig. Det kan kännas som om man ”flyger” fram i tillvaron. Det kan pirra i magen och en del får svårt att äta och sova och kan inte sluta tänka på den eller de som de är kära i.

En förälskelse varar inte för evigt, även om man kan tycka om en person livet ut. Man skulle helt enkelt inte orka vara förälskad hela tiden. Förälskelsen kan då gå över i kärlek eller så känner man inget särskilt alls längre.

Olycklig kärlek

Om förälskelsen är obesvarad kan det bli plågsamt. Det är jobbigt att inte kunna sluta tänka på en person, när han eller hon inte känner likadant. Det kan också vara jobbigt om man själv inte får bestämma hur och med vem man är tillsammans med, om man är kär på ett sätt som inte följer idealbilderna av kärlek eller om någon man älskar gör slut med en. Då kan kärleken göra ont och det kan kännas som om det aldrig kommer att gå över. Men även om man inte tror det just då, så går det över till slut.

 

 

Hur många gånger ska man drabbas av dessa i kombination av varandra?? Om det är så det ska vara så är det ju lika bra att flytta ut i skogen och stanna där så man slipper träffa någon.


Smyg effektiv fast ändå ineffektiv

Idag har jag jobbat. Skickat iväg papper för att byta från studentfacket till vanliga facket. Skickat iväg papper om att bli legitimerad arbetsterapeut samt betalat avgiften på 700 för det. Har varit på löne för att fixa papper för anställningsbevis som jag ska skicka till a-kassan när dom kommer. Har sökt även sökt tre jobb. Inget som arbetsterapeut dock men ett som biståndshandläggare.

Nu har jag bara kvar en halv miljon saker till jag måste göra. suck

Tankar

Är så virrigt just nu allt ihopa. Jag vet ingenting. Jag beter mig som en tokig människa. Känner knappt igen mig själv. Tänker konstant. På saker jag borde göra och på saker jag har gjort. Jag saknar. Att bara prata och kramas. Det verkar inte finnas mer. Tänk om man bara viste vad som blir av av det hela. Är det värt att fortsätta. Är det lika bra att lägga ner och packa och sticka. Att glömma. Tror aldrig jag kommer att glömma. Hur glömmer man. Det som finns innuti. Det man känner på sig. Det man vet utan att kunna veta det. Det ingen har berättat men man vet iaf. Hur ska man hitta mod att säga som det egentligen är. När man redan vet att man inte vill höra svaret. Jag blir galen. Vem är jag. Vad hände. Jag måste hitta tillbaka igen. Är inte lätt att vara jag när jag tänker för  mycket.
 
 
 
 
 

Hemkommen

Nyligt hemkommen från Luleå. Har haft en rolig kväll med Bonnie Tyler och Dead by April. Köpt ett linne och åkt karuseller. Tyvärr blev det inte att åka så mkt som jag hade velat eftersom jag råka äta lite för mkt tai mat när vi tog matpaus vilket resulterade i att min mage och "snurra runt runt" inte kom bra överens. Gav därför upp karusellåkandet för att undvika otrevliga händelser så som spyanfall. Medan emsi och Anders (vår chaffis) åkte karusell satt jag och tittade på ett gäng killar som street dansade. Riktigt duktiga var dom. Sen kom det ett gäng brudar och började härma dom så killarna blev less och gick. Lite trist eftersom det var roligt att titta på. Efter detta blev det anledningen att jag ville till luleå (förrutom karusellerna) dvs Dead by April. Filmade lite som jag ska reta monika med vid tillfälle mohahahhah. Emsi höll starkt med min kommentar "dom där musklerna skulle man lätt vela klämma lite på" angående grabbarnas armar hihi. Nu blir det sängen för en slutkörd liten Ida. Imorgon kväll blir det förhoppningsvis bilköp. Natti natti.

Chaffis

Trist att det ska vara så hemskt svårt att hitta chaffis :(

Kalaset

Yeyy nu är kalasbiljetterna inhandlade så imorgon ska jag å Emsi skrika när vi åker karuseller :P Nu är det största problemet enbart hur fan vi ska hitta någon stans att parkera haha.
På söndag ska lilla jag och titta på en bil <3 Hoppas den är bra och att den följer med mig hem.

Live musik och karuseller

Låter som om jag och Emsi skiter i jauret på lördag och drar en sväng på Luleå kalaset och ser Dead by April och åker en jävla massa karuseller :P Någon som vill följa? Ska bli kul :P Om någon är taggad på att köra åt oss blir det roligare för då kan vi supa hahahahha

Prime time

Just sett klart Liza Marklunds prime time. Lat som jag är vad gäller att hyra och sedan lämna tillbaka filmer (jag gör det men det sitter jävligt långt in) så har jag betalat en 20a extra och hyrt on demand från cdon :P Håller i detta nu på att "ladda" ner Studio sex från cdon. Blir kvällens sista film innan jag ska sova. Funderar på att ta lite till tacos innan jag går och lägger mig hmm. I helgen hoppas jag att jag kommer igång med någon slagt fysisk aktivitet. Dom sista 5 kilona ska bort och gör ju inget om 2-3 kg extra försvinner :P Men är nöjd med 5 med. Skulle bara önska att jag fick sluta vara såhär jävla trött. Menar vad hände liksom. Är det ett omen eller?? Köpte ett par nya löpardojjor, sen sträcker jag 3 muskelfästen, sen håller jag på att tuppa av på jobbet pga lågt blodtryck och blir ordinerad sängläge och ytterligare ett SEN så blev jag dålig igen helgen som var och det har inte gått över än. Illamående, trött, ont i huvudet, känner mig febrig , känner mig "lipig" (inte ledsen men som att man ska lipa iaf) och lik förbannat kan jag inte sova. Jag avundas dom som har grabb. För vad är inte mer effektivt och avslappnande än när man har någon som stryker på en (på armen, på sidan etc). Skulle somna bums <3