Livet

Ja vad ska mansäga.. livet är inte alltid som man vill.. problem problem problem hela tiden.. Tror fan jag har brännt ut mig snart igen.. Jobbet känns som pest och pina mestadels.. Mkt pga av att jag e sur för att jag inte har fått heltid hela sommaren trotts att jag jobbat längst av alla vikarier på avdelningen.. 80% aren har bidragit till att jag inte har kunnat fixa min dygnsrythm.. Börjar oftast kl 16,00 istället för de vanliga tiderna.. Kommer att dö nu när man går på heltiden nu 15/7.. Får försöka fixa dygnet nu till helgen då jag e ledig 5 dagar... fre-tis.. ska ändå bli skönt.. då kan man ladda upp intför pdol veckan då jag jobbar 9 dagar i sträck-... tog på mig en extrahelg pdol.. Känns ändå bra att tjäna 2000 extra istället för att slösa dem... med andra ord ca 4000 kr sammanlagt som inte ryker.. haha..
Sen så ja vad ska man säga om dessa killar... Saknar mitt hjärta så otroligt mkt men vad ska man göra då känslorna inte är besvarade.. gör ont men jag måste väl överleva.. Den andra karln han tycker jag då bara borde ge sig.. Ta vara på det han har och sluta bete sig så som han gör.. Jag trodde itne det var så alvarligt som det tydligen är... Jag accepterar inte att någon beter sig sådär mot mina vänner. Speciellt inte en som påstår att han är en av dem.. Men enligt mig så är vi inte vänner.. Vi kanske är bekanta möjligtvis men vänner nej jag väljer mina vänner för noga för att han ska kunna räknas till en av dem.. Och knuffar man bort mina bästa killkompisar från mig när jag dansar med dem så e det fan inte acceptabelt.. Varför gjorde han ens det? För att de höll på att flumma eller? Jag bryr mig inte ens om när de gör det, de är fortfarande mina vänner och de skulle inte göra mig något som jag inte tycker om.. Om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag det hela handlar om en HELT annan sak.. Vad det betyder vet jag inte men ja vad ska jag säga.. Jag bryr mig fan inte heller... Jag är inte intresserad... Känns inte ens kul längre att vara ute när allt urartar på detta sätt.. Sluta titta på mig, titta på vad du redan har och bry dig om det istället... Är less på alla onda blickar jag får från andra håll fastän jag inte förtjänar dem..

Happ typ en vecka kvar då innan man får veta om man tagit sig in på utbildningen.. Kommer säkert att ligga typ 0,01 poäng ifrån.. Isf ska jag nog plugga upp betygen i ett halvår och sen söka igen.. Fast mot luleå.. Om jag inte söker mig bort från arvidsjaur.. Får se vad jag känner då om jag inte tar mig in.. Fortsätter det såhär då flyttar jag.. Och fort gick det.