Farväl är ej för alltid, adjö är inte slut. I mina tankar finns, du där tar du aldrig slut!

När livet kändes som mörkast,då ingen tycktes förstå,när jag ej ville leva mer,bara lämna allting och gå.Då fanns du där för mig,sträckte ut en hjälpande hand,tröstade mig när jag grät,lät mig gråta ut i din famn.Jag tror ej att du förstår,hur mycket du betytt för mig,jag skulle ej leva idag,om det inte vore för dig.Du väckte min själ till liv,den hade varit död i många år,du fick mig att skratta igen,jag hoppas att denna lycka består.Du gav mig hopp på nytt,du satte mitt hjärta i brand,tillsammans ska vi vandra,genom livet hand i hand.



Det finns ett litet ord
För lite använt på vår jord
Det torkar tårar lindrar gråt
Det lilla ordet är
FÖRLÅT!



Jag ser dig när jag blundar
Jag ser dig när jag ser
Jag ser dig när jag sover
men jag ser dig aldrig mer


Förtjänar jag att må dåligt?

Du är så snäll och rar
Du är den bästa vän jag har
Min bästa vän kommer du förbli
För ingen har så kul som vi
Vi hittar alltid på en massa trams
Och om vi bråkar blir vi alltid sams
Du är den bästa vän jag har

 - Ni vet vilka ni är



Inte hunnit med mycket i veckan än så länge.. E ju dock endast natten mot onsdag..
I måndags så sov jag, städade lite smått ur skäp ur bilen.. Hittade 21 kr under ena sätet så jag blev typ "rik".. Fanns mer pengar men dom kom jag inte år så dom får väl vara kvar där tsv.. Ska be Tobbe hjälpa mig ta lös framsätena eller nå till helgen så jag kan städa ur bilen ordentligt.. Han som hade bilen före mig har inte varit snäll mot den.. Ligger typ tändstickor osv överallt, har världens grisigaste bil..
Sen efter städningen så for jag då iaf till Zarah och fikade med henne och Salle, åkte dit med Salle för övrigt..
Då Salle drog stannade jag kvar hos Zarah till strax efter tolv och pratade om våra "problem" eller vad man nu ska kalla dom.. Sen gick jag hem och la mig..
Tisdag (idag då) steg jag upp runt 12 och lagade mat.. Sen strosade jag runt i huset och gjorde typ inget alls fram till middagen och sen cyklade jag till Elin, satt och surrade till Ida ringde å då gick vi å mötte henne.. Sen då vi gått klart for Ida till sin pappa och jag och Elin for hem till henne och gjorde kola (igen)...
For hem runt halv elva och pratade med Zarah i ungefär en timma tills hon fick slut batteri eller något, återigen om våra "problem".. Vill verkligen prata mer med henne, behöver henne. Fick ytterligare ett "problem" strax efter hennes mobbe dog.. Min moraliska vän.. Kan svara på allt (typ).. Behöver, behöver, behöver.. Ibland önskar jag bara att jag slapp få veta en massa sånt där oviktigt som ändå behöver diskuteras för att man ska kunna "smälta" det på rätt sätt... Kom väl inte som en chock egentligen.. Det viste jag ju redan men bekräftelse är alltid mer negativa än saker man vet men som inte är bekräftade..
Nu gör jag det igen beklagar mig över saker som egentligen inte betyder ett skit..
Borde bry mig mer i tex att jag ska få gå intro på en till avdelning så då får jag jobba mer och kommer att bli RIK RIK RIK.. mohahaha.. Pengar e bra att ha spec med tanke på att vi ska iväg på ikea, skokupolen, alko etc och spendera dom.. ALLIHOPA.. Eller man måste väl spara lite till soppa.. hehe.. Jag menar hur ska jag överleva utan raggen i sommar med... Går ju inte.. Blev för mycket av det förra sommaren så man kan ju inte bara tvärsluta sådär.. haha
Ska försöka gre en lägenhet nu med så jag slipper det här.. Känns iof lite onödigt eftersom jag funderar på att flytta från arvidsjaur.. Kanske ska vänta med lägenheten iaf.. Har ju hur som hellst en till hösten om det blir så att jag stannar vilket det nog lutar mot iaf.. Ska prata lite med folk och kolla vad dom säger om den saken..

(Liten kul dikt jag hittade: Killar behöver både ömhet och värme. Släng dem i elementet så blir de både ömma och varma)

Blev nyktert helgen som var men jag och Elin hade kul iaf.. Vi flummade i 190 och vissa trodde att jag var full.. Vilken min då jag frågade om han skulle ha skjuts... Gud så kul jag å Elin hade åt det dagen efter.. Hur som hellst så for vi iaf på efterfest och jag åkte väl hem där nån gång runt fyra..
Verkar iaf som någon som jag trodde var sur på mig tidigare verkligen är det.. Klandrar honom inte, skulle jag också vara om jag var med om mina fyllesnedsteg.. Hoppas vi kan bli kompisar igen iaf, jag han å Elin hade det så kul förrut.. Våran lilla dans partner.. Det här känns bara dumt.. Och lite pinsamt.. Gud vad jag ska ställa till med saker.. Just typiskt mig.. Försökte iaf prata med han lite i lördags och han var väl trevlig men lite avvisande på samma gång.. Det fixar sig nog det där.. Brukar ha lätt för att reda ut saker.. Försöka iaf.. Men det går ju verkligen inte med VISSA andra så då får det fan vara också.. Blir bara less och irriterad..
Skönt att få skriva av sig lite..
Funderar på att sova nu men det kändes långt bort.. Är alltför pratsjuk av mig för att palla detta..

Jag vill vara en tår
Jag vill födas vid ditt öga
Jag vill färdas nerför din kind
Jag vill dö vid dina läppar
Jag vill alltid vara din...

Torsdag

Har varit en rätt så ok vecka än så länge.. har inte ens sovit lika länge som tidigare (nöjd).. har väl stigit upp där vid 13-14 motför 16 tidigare.. Förrutom onsdagsmorgon då då jag steg upp där vid fem.. Blev vist väckt, satt och stirrade på mobilen i säkert tio minuter efter det att jag fattat att det var den som väckt mig.. sms hade jag fått och i mitt yrvakna tillstånd fattade jag inte om det var ett gammalt eller ett nytt.. HAHA men när jag kom fram till att det var ett nytt så svarade jag iaf på det.. Sket i att somna om sen pga rädsla att försova mig till spanskaprovet IGEN.. For och skrev provet kl 10,15 och sen gick jag och la mig där vid 12,00 och steg upp igen strax före fem..

Torsdag idag.. Tog det lugnt hela förmiddagen och sen for jag till elin en sväng och bestämde att vi skulle gå ut iaf.. For hem vid 18,00 och duschade etc och fick skjuts av Pirri tillbaka till elin igen efter 20,00 nån gång.. Sen så for vi dirrekt till Stalo och inlandskult och lyssnade på band och så.. Fan vad bra ett av banden var, The Breez The Breath hette dom, och ena sångaren var gooode så nice.. men inte lika nice som den andra jag kikade lite på..
For hem runt 2,30 och nu sitter man bara och kikar lite på nätet etc..


Du är så snäll och rar
Du är den bästa vän jag har
Min bästa vän kommer du förbli
För ingen har så kul som vi
Vi hittar alltid på en massa trams
Och om vi bråkar blir vi alltid sams
Du är den bästa vän jag har