Piecing

Piercade mig igår, fredag.. Gjorde ont som fan men vad kan man annars förvänta sig om en piercing på det stället! Gjorde dock bara ont under piercartiden, ondast var näs smycket skulle i.. O fiii faaaan trodde jag skulle dö.. Hon becklade ju å höll på.. ajajaj.. Men nu är det bra.. Lite ömt men ont gör det då raktav inte. Är nästan lite besviken över att det inte gör det men då blir den säkert infekterad eller nå istället och då kommer jag att bokstavligt talat dö..

Just nu sitter jag och Elin och dricker lite vin, har ätit tacos och håller som mest på att göra sig i ordning.. Undrar vart man ska.. Stalo eller Lappis? hmm får väl se var man vinglar in.. Hoppas man hamnar med allt trevligt folk iaf.. Hoppas vissa e ute :) hihi då blir det skoj..

Nej nu ska Elin sminka mig och sen ska man ge sig in i den rejäla fyllan.. Hehe

Tisdag

Då börjar nedräkningen då.. På fredag är det dags.. Luleå och piercing.. Snacka om gruvens.. HAHA Kommer att göra ont som bara den men det är det värt.. Kommer att vara tvungen att dricka på lördag om jag ska kunna ta mig ut.. Supa bort smärtan.. Låter tragiskt men så kan det vara.. hehe

Kallt idag känns gode sugit att vara tvungen att gå till skolan, som tur e e de inge långt.. Ska göra psykologiprov kl 14,15 hoppas det går bra iaf.. Sen imorgon så blir det spanskaprov kl 8,30 så idag blir det plugg plugg och åter plugg.. Blir säkert bra det med.. Ska försöka börja skriva en svenskauppsats imorgon och skriva klart en annan.. Sen så ska jag arbeta med PA uttahelvete och plugga matte frenetiskt resten av veckan.. måste göra ett prov nästa vecka..

Längtar till på fredag.. Hoppas det inte är alltför kallt så man kan köra bil och slipper bussen.. haha.. Om vi måste åka buss så måste jag ju skippa mattelektionen och det känns lite surt.. Handla lite kläder, cola, piercing etc.. hihi

Nej nu ska jag försöka mig på lite sista minuten plugg.. Ha d

Torsdag

Gjorde Lokalhistorieprovet och tro det eller ej men det gick bra.. Hade jävlat it plugga nå men jo minsan de gick de me.. Blir nog inte mer än G dock men de få va..

Då man var klar med provet for man hem å laga mat åt syskonen, korvstrogandof, fan va kung jag e.. Vart jävlat goast... Resulterade i att jag åt som en gris.. Sen så for jag och hjälpte hanna med matten, vi räknade typ halva kapitlet å sen for vi till stallet, tog in nå hästar å gav dom mat..
Efter de så for vi hem en snabbsväng till hanna å gick ut med hunden och sen blev de raggen..
Närmare 24,00 for vi på typ "spökjakt", hittade inga... När vi kom tillbaka till arvidsjaur så for vi ut på isbanan på arvidsjaursjön och Pirri lekte av sig.. HAHAHA
Närmare 2 svek jag mina kära vänner och gick å la mig..


Testing testing

Skulle bara kolla så att det funkade efter att jag varit och pillat till det. :)
/Åsa

Jag och Mia på studenten

Jag och Mia på studenten

Onsdag

Salles funderingar: hur gör man om man ska sätta handfängsel på någon som inte har några händer?

Jag har frågat chans på Salle han sa att han ska fundera i en sådär 40-50 år. Jag tyckte att det kändes bra.. Då kanske jag är redo för ett förhållande..

Nä nog med skitsnack..

Ida har jag varit på skolan, räknat matte i princip hela dan.. Var med Elin på lunchen.. Sen så blev det matte igen.. Gick inte så bra så jag gick å leta upp Nils Åke å fråga om han kunde hjälpa mig så jag fick sitta inne på hans matte E lektion med flygarna.. Å jo givetvis så var det ju en viss liten 2:a där.. Snygg som bara den e han.. haha Tror aldrig jag har haft en bättre mattelektion..
Sen så ringde Elin en sign å jag gick å mötte upp henne.. Sen så for vi till mig en sväng å surrade till David kom och hämtade henne.. Då satte jag mig vid datorn och skulle plugga men då blev jag så tvärdeppad så jag sket i det å snackade av mig lite med Milla, älskar dig syster, så nu känns det mycket bättre och ska väl återuppta pluggandet snart igen.. Ska väl försöka plugga till Salle ringer igen där vid 22,00-23,00 å sen så blir det sängen..
Då man vaknar blir det att köra lite sista minutenplugg och sen göra prov 12,30 i Lokalhistoria.. Tror det är det tråkigaste som existerar näst efter nationalekonomi... Haha och efter det blir det att plugga ännu mer matte..

Nästa vecka blir det prov tisdag (Psykologi) och onsdag (Spanska) så det blir väl lite plugg i helgen också.. Hoppas på att fixa ihop lite pengar så man tar sig ut denna helg också.. Hade det ju så otroligt trevligt helgen som var.. haha