Andra dagen

Började dagen med att stiga upp, vandra till Sunderby sjukhus och skaffa mig ett passerkort.
Sedan kollade jag saldo och upptäckte att jag hade för mkt pengar. Låter kul men sanningen är att några av mina räkningar inte har dragits och frågan är ju då VARFÖR?? irriterande sådana gånger när man inte är hemma å kan kolla VAR PROBLEMET LIGGER. Så det blir en rolig fredagssysselsättning. Kolla räkningar. suck.
Efter sunderbyn tog jag bussen till stan å gick på praktiken. Förmiddagen engagerade jag mig åt att skicka ett meddelande via VAS till en person. Sen satt jag och läste och skrev lite för mig själv innan jag tog lunch. skrov för 45 kr. som hittat :P som vanligt orkade jag inte äta upp stripsen däremot :S
EM var jag med på gruppträff. lite pinigt att bli presenterad för typ 30pers "och ett extra hjärtligt välkomnande till arbetsterapistudenten Ida" sjunker ner i jorden och ler hehe. Efter gruppträffen, fika och läsa journal  så man har koll på problematiken.
Nu sitter jag och väntar på att bäst Sandra ska ringa men det är typ en timma bort så jag lär väl dö av uttråkning.

Första dagen på Pelikanen

Vem döper en psykiatri till Pelikanen egentligen? I dooooont get it :S
Förmiddagen gick åt till info, möta hundra kollegor som jag inte kommer ihåg namnet på hehe
Eftermiddagen blev det mer klienter 3 st närmare bestämt.
Tror jag började första dagen bra med min observation högfärdig ooh hell yes.
Skulle inte sitta fel med lite sällskap såhär på kvällarna.
Är så trist att sitta själv på ett ställe där man känner noll och nada.
Lite myspys skulle inte heller sitta fel men men.
Är ju svin intressant när man väl är på praktiken men kl 16-17 när praktiken är slut är man ensam och övergiven tom nästa dag.
Imorgon lite sovmorgon och sedan traska till Sunderby sjukhus för att fixa ett passerkort.

Appelsinträd

Dagens från Janni "Ja alltså jag har ett appelsinträd och jag har inga blomflugor så jag PULLADE blommorna som kom så nu har det börjat växa nya appelsiner". skrattade så jag kved över hennes beskrivning.
Det hon menade var att hon pollymerat blommorna hahahaha.
Ringt hundvakten och dom på klippan ikväll. Så nu är det klart 20,00 ska jag vara på plats i sunderbyn och få nyckeln till lgh. Nice. Gruvar mig som fan inför måndag.
Läskigt med praktik, nya människor (både handledare och psykiskt sjuka).
Sitter och ser en gammgamm film från 1988. My best friend is a vampire.
Verkar faktiskt helt ok :)

Suck

En väska packad. Sen ska jag packa skolböcker.
Bara kvar maten då men den åker ner imorgon!!

Dagen före söndag

Snart dax att he sig iväg på ett 2,5h arbetspass. Extremt givande slutar 16,00 :s men men
Sen hem ut med hunden, packa, dammsuga etc etc.
Extremt myssugen :( men men.
Måste se till att plugga lite i kropp, näring hälsa kursen idag också innan böckerna kastas ner i väskan.
Antingen så läser jag det vi ska ha tenta på inom en snar framtid eller så läser jag lite om det nya momentet där boken Idrotts nutrition för bättre prestation står på litteraturlistan :P
Ska väl se till att läsa studiehandledningen till praktiken också så jag har lite koll på momenten.

Take me to the hospital

Sitter i köket å känner mig sådär lurig, lite full i fan till och med :s
Vet inte varför men så är det.
Dagen idag: Jobb 7-10, sova, varit på biblan, handla hund och kattmat+sand, sätta in pengar på busskort, pratat i tele, tvättat, konstaterade att det kanske är mer än hunden å katterna som ska äta så for å handla igen :s sen sett lite serier och nu lyssna på musik.
Irriterande när man tvättar och kommer ner till tvättstugan och någon slagit av torkskåpet wtf. Vet att det inte var jag som glömde slå på det för kläderna var halvtorra. Har halvbörjat med packningen. Ska kasta ner skolböckerna i väskan imorgon när jag är "klar" med dem. Snart ut med hunden en snabbis genom parken. Längtar till skatteåterbäringen. Shopping sug ultradelux :(

Torsdag

Inte lika effektiv dag idag men lite har jag fått gjort iaf. Lyssnat lite på en föreläsning om energi och energiomsättning och gjort lite anteckningar ex "Vi får energi från solen via växterna".
Annars idag har jag sovit, varit å pantat ett berg pantburkar inför den stora städningen som jag planerar utföra innan jag åker på söndag. Alltid kul att komma hem och ha städat istället för kaos. Varit förbi en sväng hos mamma och sett 30 days of night 2. Vi halv spola igenom halva filmen hehe. Sen efter det åkte jag med Alex och Nellie hem till dom för att ta det mobila bredbandet de lånat av mamma tidigare. Blev att stanna kvar där en stund och surra. Alex gör så fina gester och miner när han ska berätta om något och låtsas härma någon annan. Gör som historien mycket roligare. Sen gick jag hem ut med hunden, lagade mat och ja som sagt. Lyssnade på föreläsning.
Kändes jobbigt att jobba imorgon 7,00-10,00 är ett så sjukligt värt pass att jobba :s men men. Nice med lite jobb så här nära inpå praktiken iaf.
Imorgon handla, plugga och dax att börja packa.

Natt

Vaken sent som vanligt. Nåja har då fått endel gjort iaf. pluggat från ca 15,00-01,00 då hinner man endel. Imorgon samma medicin förhoppningsvis och sen börja packa inför söndag.

Känns som igår
men tyvärr är det en evighet sen

Värdelös med effektiv dag

Ledig från jobb idag. Ingen långpromenad med kompis. Skrivit och lämnat in en komplettering på uppsats. Börjat skriva på en annan uppsats. Diskat och ätit. Tråkigt som bara den.
Vill ha kul.

Hatar LTU

Jag kan omöjligt beskriva hur mycket jag avskyr luleå jävla fucking teckniska universitet!!!
Då skriver man för x antal veckor sedan och frågar var i min jävla praktik är. Får svaret Sunderbyn.
Sen igår skrev jag och bad om vägbeskrivning av min handledare på praktiken så att jag hittar rätt på måndag och jå givetvis så är praktiken i LULEÅ i STAN. WTF!! Tips till alla er som känner någon som funderar på att läsa arbetsterapeut via LTU på distan säg NEEEEJ FÖR I HELVETE VÄLJ UMEÅ!! Har aldrig i hela mitt liv varit med om värre!! skit och trassel och problem hela jävla utbildningen!! Frågar du får du fel svar!! Noll koll är vad dom har!! Gahh!!!!!!!!!!!!!!! Inte för att det blir särskillt mycket dyrare att pendla mellan sunderbyn och luleå men ändå!! Ska det vara så jävla svårt!!

Dagen idag

Dagen idag hittills: Steg upp, deklarerade, for på jobbet, gick på samhället, tog hem burgare från torget, åt burgare, gick ut med hunden, duschat............
Hade önskat att skattepengarna kom nuuuuu hittade så mkt fint när jag var in på mimmis idag. Hoppas t-shirten finns kvar på fredag så jag kan inkassera den. Måste skärpa mig gällande dessa skrov jag tenderar att köpa 1-2 ggr i månaden. Värt att köpa skrovmål när man bara orkar hamburgaren? Nästa gång MÅSTE jag komma ihåg att enbart köpa hamburgaren, är ju egentligen den jag är ute efter :P Ikväll har jag nog planerat att 1 gå å köpa mig en cola och 2 förhoppningsvis skriva klart en komplettering och sen ta en längre sväng med doggy lite senare ikväll/natt... Längre än marklundsparken dvs. Imorgon förhoppningsvis inte sova så länge och sen ut å gå med Pernilla. Måste nog börja packa imorgon också :S Kommer väl att kugga, gruvar mig inte alls näääädå. Ändå spännande 5 veckor med psykiskt sjuka människor. Skönt att kunna åka hem på helgerna också.
Upptäckte att min lgh jag hyrt i sunderbyn saknar ung och mikro vilket gjorde matlagningen snäppet mer besvärlig. Blir kanske att köra på äkta studentkost NUDLAR haha

jobb ångest

Vaknade å tittade telefonen. Hade fått sms om förfrågan att jobba ikväll. ÅNGEST. Borde jobba men vette fan om jag har tid. Mkt att göra inför praktik. Borde jobba för behöver pengarna men borde plugga för att jag ligger efter för att jag har jobbat. damn damn damn. skulle inte sitta fel å hitta en trisslott med en vinst på......
Kommer nog att bli att tacka nej misstänker jag för har tvättid ikväll som jag MÅSTE använda. men dom där satans 500 kr som jag kommer att tjäna ikväll om jag jobbar bränner längst bak i hjärnan. kunde det inte ha varit på torsdag eller fredag dom ville att jag skulle jobba. satan. helt sjukt att vara pengakåt men jag vill verkligen köpa nya löpar dojor. får så ont i fötterna av de gamla och jag viiiiiiiilllllllllll ut och kuta. är så sjukt taggad på att återfå den kondition jag hade för typ 6 år sen... Försökte ju för drygt två år sen och resultatet av det blev att jag tog i lite för hårt å fick vätska i knät. upptäckte just att jag har mkt disk också. nä får lov att tacka nej till jobbet. huvva.

Söndag

Liten rolig incidens på G på jobbet i morse. Pratade i telefon men ändå när jag kom vid pullhuset så var det en man som börja prata med mig. HAHA. misstänker att han var full som en kastrull för han fortsatte prata med mig fastän jag fortsatte gå. Väl på jobbet gick jag in dit jag trodde jag skulle vara och fick veta att jag inte behövdes där längre (spontan tanke just då. hem "sova") och blev skickad in på Krehab för å leta poolaren å fråga om jag behövdes någon annan stans. Så blev att vara på annan grupp än tänkt idag. Räknade ner timmarna from att jag kom till jobbet och underligt nog gick tiden sjukligt fort :S brukar alltid gå så helvetes långdsamt att jobba där. Sedan hem. Prata en sväng med Sandra å Monika i telefon, bokade motionsrunda med Sandra ikväll å sen SOOOOOVA. Fy fan så jävla sköööööönt. Så nu är man vaken å fit for fight igen och på 45 min blir det en promenix med Sandra. Vi ser väl om vi blåser bort eller ramlar och slår ihjäl oss.
Hoppas AH´s tenta går finemang och att hon kommer ihåg att ringa mig sen. Är så kul att ringa henne och det första hon säger är att muntligt svara på ett av mina sms gamla sms "med faaan aha nu förstår jag" haha. Vill ha sommar så att min vän kommer hem en vända!!! PIIIK ANNAHITA LJUNGKVIST du ska hem å hör sen.
Efter promenad ska det bli gott med tjälknöl, pommes, bea å sallad, Mmmmmmmmmmm är rent hurtig sådär på morgonskvisten ibland :P

Suck

Borde vara olagligt att vara vaken den här tiden söndagar när man inte supit.
Blir nog att försöka vaka. Satt å cama med Sara tidigare inatt å hittade lite roliga funktioner. Sara halvdog när jag helt plötsligt blev en alien hahaha
Tänker tillbaka på den gamla goda tiden

Lördag

Trist med lördagar utan planer. Hundvakt första veckan CHECK. Vi skulle se över om han kunde ta hunden de andra 4 veckorna senare eftersom han var på G ut. Ska kanske ut å gå med Sandra sen ikväll om de inte blir för sent, dom skulle grilla. Skulle ha grillat jag också idag men orkade inte tina upp nå kött så det fick bli rester istället, leverbiff. Överväger tanken att he mig ut på en promenad själv. Är så tråkigt att sitta hemma och rulla tummarna. Kanske gå förbi och kolla vad modern gör. Revbenen värker som fan, hatar läkaren som sa "nä kan inte se nå fel" samma gäller handen som värker till och från. Bara att inse. Det är ålderskramporna som börjar komma :P gammal men inte gaggig än iaf hehe. Ville göra annat igår kväll. Men fick nöja mig med en ljudbok.

Jag går i en vårmorgons dimma
och tankarna virvlar i mig
jag ryser och drömmer tillbaka
till värmen jag har nära dig

Vill känna den värmande huden
bara vara en del av din själ
när en tår sakta faller på kinden
då jag tänker på vårt farväl

Du är borta nu hos en annan
jag vill inte veta hos vem
ändå finns du kvar i mitt hjärta
så jag ber dig älskling, kom hem


Fredag

DAMN inget Lauker imorgon. Och jag som tackade nej till jobb för att vi skulle dit fan fan fan.
Bara å bita i det sura äpplet å gå vidare.
CSN är som tydliga när man frågar hur man söker merkostnadslån. ELLER så inte. Följer deras anvisningar men tur man fattar nå. Och blanketten de ska ha med då. Svin lätt när man pluggar på distans. Blir ju en jävla process. Skicka blankett hit skicka blankett dit vafan. Ska ringa dom åt veckan å fråga hur fan dom har tänkt gahh.
Var ute å gick en långpromenad med sandra å hunden efter jobbet. Åtminstone en långpromenad för hunden iaf. För mig och sandra blev det en kort en. Cujo är iaf slut. Synd att inte lauker blev av dock. Hade varit bra för han å få springa av sig lite utan koppel :( Vågar inte släppa han på samhället. Sommartid brukar jag ju släppa han vid arvidsjaurskön men gör man de nu har han väl blivit överkörd av någon testare eller nå. Suck.
Bitter dag det här det kan man lugnt säga.

Min farmor är en ängel sänd från ovan

Min farmor och hennes man Kjell är de bästa människorna i hela välden.
Ringde dom panikslaget efter det att jag fått fakturan för boendet under praktiken och den skulle vara betald bara innan några dagar istället för de vanliga 14 dagarna. Bad och få låna pengarna till boendet och skulle betala tillbaka nästa vecka när jag får pengar. De säger ja och jag ger dem mitt kontonr. Jag går ner i tvättstugan och när jag kommer upp ser jag att farmor ringt igen. Ringer upp och då säger farmor att jag får pengarna i förtidig examenspresent. RÄDDAD. Mitt hjärta lättades från en stor tyngd och min ekonomi fick ett kraftigt uppåtsving. Kommer mest troligt inte att vara tvungen att snåla i ursinne. Det som känns ännu bättre är ju att jag kommer att få tillbaka det mesta av pengarna för boendet från skolan i efterskott. Ekonomi bra, livet lättare bara en kärlek som saknar men det dyker väl upp som gubben i lådan när man minst av allt väntar det.
Imorgon promenad med Pernilla, betala räkning för boende, plugga och förhoppningsvis dammsuga. Helt sjukt vad hår hunden löser. Dammsugade i söndags men redan igår började håret synas på golvet. Som sagt helt sjukt. Nu sängen, tvätten inplockad i garderoben. Bara å slappna av, lyssna på ljudbok (Jo Nessbö - Gengångaren), tänka på vad man kunde ha gjort förra fredagen och sedan sova.

natt

Just hemkommen efter en promenix med ida.
Träffade musen när vi var tvärens in på statoil. Fick kommentaren "bra att köpa godis när man e ute å motionerar" haha och sen när jag visa innehållet sa han "men vafan du har ju inga polkagrisar" haha störtsjöna musen <3
Nu blir de å gå ut med hunden å sen plugga för vad livet är värt :P så går de när manslöar med skolan och har annat i tankarna :( men men bara å ta tag i livet när inget roligare dyker upp

Måndag

Idag har man gjort en massa saker som man inte borde ha gjort (det jag borde ha gjort är att plugga)
Har varit å klippt mig, gått på samhället, handlat, sovit en stund, suttit på datorn etc etc
Det enda nyttiga jag gjort idag är att ringa å fixa med boende inför praktiken. Blev en lägga i sunderbyn uthyrd av Kristen samverkan. 3500 kr för 5 veckor. Som hittat. Slog till MED OMEDELBAR VERKAN. Sparar typ 3000 bara genom att ta det boendet. Så den 25/3 tar man bussen till sunderbyn å sen blir det att försöka lokalisera var jag ska haha. Det kan ju bli ett äventyr i sig :S Nu gäller det med andra ord bara att försöka financiera praktiken. MÅSTE RINGA CSN IMORGON!!!! och hitta hundvakt. Sen är det klirrat å man kan koncentrera sig på annat.
Nu blir det att gå ut å gå med Ida i det FINA vädret. Om vi inte blåser bort :D

Jobbigt

Ja vad ska man säga om denna helg då. Känsloladdad.
Igår tvättade jag sängkläder och bäddade rent. Och så diskade jag och lagade mat.
Resten av tiden förblir osagt men jobbigt var det. Man känner sig så handlingsförlamad.
Hade tänkt börja på en hemtenta men orkade inte. Måste försöka börja med den idag.
Ska gå ner och kolla om det finns tvättid idag också så kanske jag får bort sista tvätten. Skulle vara skönt.
Imorgon klippning. Ska bli skönt. Men kommer återigen inte att följa mina vänners önskan å klippa av det :P
Får förbli långt ett bra tag till hehe. Skulle inte sitta fel med en promenad i snövädret men skulle tippa på att det inte blir annat än hundens promenader. Drog inte den vanliga kvällspromenaden med han igår så måste väl gå den med han ikväll. När vi gick ut igår kväll så började Cujo gå åt det hållet, upp mot storgatan, eftersom han är van att vi går dit om kvällarna men han såg som så besviken ut när jag gick åt andra hållet. Stackarn.
Nä är nog dax att klä sig nu och göra någon nytta.
PS måste börja stänga dörren till sovrummet när jag inte är där. Cujo har hittat på att han ska lägga sig på min sida sängen och uppe vid kuddarna :P HÅRIGT!!!! DS

Dåligt

Skulle sitta med skituppsatsenidag  jag å marie men vad händer jo jag somnar om å missar allt. DAMN
Tänker skylla det på polen som ringde konstant i morse å ville ha mig å jobba idag.
Blir inget jobb idag dock. Har för mycket som ska göras. Skulle som sagt ha suttit med urk uppsats, ska plugga cellen till kropp, näring hälsa kursen (test på fredag), ska på födelsedagsfika hos Pernilla, ska plugga ännu mer, och därimellan någonstans ska man väl äta å :S
Imorgon däremot blir de jobb. 12-21 och på torsdag jobb 7-9,30 (icke värt arbetspass).

Big fucking Brother

Sitter å väntar på att Janni ska se klart BB så vi kan surra på skype.
Hon är helt besatt, helt sjukt, förstår inte poängen :P
Glömde bort att jag skulle skriva uppsats igår å helvete vad jag fick bråttom idag när jag kom på det.
Snörde ihop ett sex sidors projekt på 4-5h, med referenser å allt, å lämna in 17,55. Fem minuter före dead line haha
Bara å invänta kompletteringarna där tror jag haha.
Annars har man pratat med söt AH idag å beklagat mig över mitt blåmärke på axeln.
Blev ju sådär plötsligt å hastigt biten i axeln om helgen på förpartyt :s av en människa WTF.
Men nu kommer syster online så nu ska jag surra med henne en snärt :p

Torsdag

Ojski blev vist lite mkt igår i vinare, tvp cider å 2 disaronno m. cola (namnam).
Konstigt nog blev jag aldrig riktigt i gasen och mår prima skinka idag. Kl 9 var jag uppe å hoppade (smärre chock hos pernilla när hon fick svar på sms:et omgående). Hur som hellst. Trevlig kväll igår i gott sällskap. En jävla massa skvaller å skitsnack och dummerier mot ett onämnd person. Kul att driva lite med människor ibland hehe. Reebeck visa också diverse gamla festbilder och jag skrek RADERA stup i kvarten för fy fan vilka fula bilder den damen har på mig. Diverse grimager hit och dit. Som tur var har hon då några som man såg skaplig ut på iaf haha. Såg även en helt underbar bild av AH med den mest underbara grimage jag någonsitt sett hahahahahah höll på å skratta ihjäl mig. Älskar dig gumman men du såg bara för rolig ut. Var hemma kl 2 men somna it förrän efter halv 5. Harry Potter is tha shit i fyllan haha.
Idag har jag lunchat med Pernilla. Konstaterade att jag ska följa hon till stan imorgon. Shopping för henne å jag som glor. Villkoret för denna social följning till stan var "Pernilla jag följer om vi äter på tai så jag får friterad kyckling". Är så fruktansvärt grymt sugen på det. namnamnamnamnam :P
Hoppas helgen blir bra. Men har en känsla över att jag lär få va hemma å sura. Allt beror på om man får nå sällskap eller ej.