Fram och tebax :S

Steg upp 8,00 körde mamma fram och tillbaka till piteå (läkarbesök). Ut med hunden. Snacka skit i telefon. Ringa mamma å fråga om vi ska se film. Mamma hämtade mig, vi bestämde oss för en av mina filmer. Fick inte texten att funka (spansk film). Böt film 5 miljarder ggr. Vi blev less. Hon skjutsade hem mig. Gick ut med doggy. Och nu ja??? Ingenting?? eller?? who knows

Myssugen


Mysis

Vilken kul kväll. Men den innebär smärta. Har ont mellan skulderbladen sen dum roger drog ner mig i golvet. Sen försökte han lägga sig på mig men där gick han bet. Tur man har kvar lite benmuskler iaf så jag tryckte bort han för allt jag var värd och fick hjälp upp av pirri. Å det är så roligt att vara ut å dansa med pirri :) Jobbigt sen när jag gick hem dock. Hade så sjukligt ont i fötterna. Sen väl hemma prata jag med sara i telefon och fyllebabblade på :P haha.
man skulle ha haft sig en mysis

skål

Kl 23,00 sprättade jag korken på vinaren. Sista examinationen på praktiken inlämnad. Skål för helvete

Sista rycket

Nu gör jag ett sista tyck. Sista dagen på praktiken. Sitter och skriver journal men har fastnat. Kommer inte ihåg var man diagnosregistrerar :P ajja. Bara att invänta handledaren då hehe.
Man skulle ha haft en vinflarra å fira kvällen med men men hinner nog inte på något systembolag idag inte.

Min hjärna har fredag

Hemkommen från luleå. Min hjärna har fredag. Synd med seminarium och luleå på fredag :(
Sökte två jobb när jag kom till mamma. Eventuellt grejat med hundvakt för min framtida examensfest (fortfarande osäker på datum). Är godkänd på själva praktikbiden nu iaf. Bara att skriva klart å lämna in examinationerna sedan vänta på godkänt å sen är den kursen färdig. Bara att hoppas c-uppsatsen blir godkänd när vi lämnar in den. Dagen den registreras som godkänd blir det omedelbar visit på systemet och korka upp en vinflarra!!
Fick ett väldigt oväntat sms i natt från en väldigt oväntad person.
Har inte bestämt mig hur jag ska ställa mig till det :S

Vaknat på fel sida?

Sitter och svär för mig själv. Grisigt dåligt humör.
Vaknat på fel sida/taskigt blodsocker/stress/nervositet/nikotinbrist??????
Skulle dokumentera min klient och skulle få hjälp av min handledare att ta mig rätt i VASen innan hon for å träffa en klient. Men min "snälla, trevliga" handledare loggar in på VASen och sticker. IT FAN VET JAG VÄL VILKEN JOURNALTYP jag ska skriva i. DUM FAN!! Är ju inte direkt så att vi lär oss i VAS eller något annat journalsystem på utbildningen. Vi lär oss att dokumentera och vilka lagar som gäller. Irritationen växer. Hem imorgon å tillbaka på fredag. Kändes väldans ovärt med tanke på att jag inte har något att göra på fredag annat än att träffa en kontaktperson kl 13,00, vilket enligt min mening är både onödigt och oetiskt men handledaren anser att jag ska det!!
Vill ha fredag kväll, min säng, min hund, mina katter och chips, dipp å en bra film!! Eller kanske jordgubbar, vindruvor å en vinflarra :P

 


Stressad

Praktiken slut på fredag. Imorgon genomgång av slutbedömningsdokumentet (BAY). Tisdag slutbedömning. Hem onsdag. Torsdag seminarium hela dagen. Fredag luleå för sista dagen.
Det jag måste ha gjort till imorgon är gå igenom BAY och bedömt mig själv, skrivit en självvärdering om min kompetens som arbetsterpaut och skrivit studieuppgiften på reflektionsdagboken. Måste även ha sammanställt klart "dokumentationen" om min klient för att kunna gå igenom den med klienten imorgon em. Av alla de här grejerna har jag gått igenom BAY och halvskrivit min klient. Jag är djuriskt stressad och snart går bussen (om strax över en timma). Och jag har inte ätit än. Kommer att bli en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG kväll.

Jävla skola

Less på skoluppgifter :( Fick panik för en stund sen. Började skriva på en studieuppgift till praktiken och hade hunnit rätt så långt när datorn helt plötsligt låste sig. Startade om datorn och jaaaaa det fanns kvar. Men paniken innan jag såg det ååååååå sååååå skööööönt att det fanns kvar pust....
Jag borde inte vara vaken nu egentligen men lik förbannat är man det.
Skulle vara kul med lite omväxling ibland.
Omväxling förnöjer heter det vist :P

Brännan 8

Börjar ta sig på Brännan 8. Köket halvklart!! Jämför med 2010-10-11 (lauker)




Och mamma och tobbe som var så snälla att dom satte in ny diskhon och bänken igår <3
Lite renoveringskaos men men sådant man får ta.
Skulle ha tagit bild på vår "majbrasa" (vi börjar lite tidigt) hålet efter den i snön blev gode stort. Jag skulle garanterat inte ha synts om jag hoppat ner där :P

Lördag

Hemkommen igår. Var inge pigg. Gick och la mig och vakna kl 7 och tänkte I HELVETE och sedan somna om.
Sedan blev man ringd och väckt kl 9.
Nu väntar man på att mamma ska höra av sig och sedan Lauker beror på om mamma ids nu när det snöar.
Vill till huset och se hur det blev nu när mamma och tobbe satte dit diskbänken igår <3
I love my house

Torsdag

Examination imorgon. Är inte stressad alls.... Neeeeeeeeejdååååååååå :S
Det är inte alls det minsta stressande att det är slut pengar på det mobila bredbandet heller. nejdååååååå!!
Får väl använda mobilkortet om det krisar sig men har inte stor lust till det :S :(
Snart ska jag på info på "mottagningen" undra vad dom säger/gör/etc. där???
Återstår att se...
Imorgon på hemma plan runt 18,40 sedan hämta hund och sedan förhoppningsvis äta något :S

Onsdag

Stressad som bara den över denna jävla examination. Måste hinna klart så jag hinner förbereda mig för presentationen gahh.. Varit på Hemmakväll nu på lunchen och laddat upp med godis, chips och dricka för 90 kr för de närmaste dagarnas FET JÄVLA PLUGG!!!!! Kommar att däcka på fredag när jag ändligen kommer hem och hunden är hämtad. Hoppas jag har hundvakt nästa vecka också :S annars krisar det som till sig. Inte mkt men så det räcker och blir över :S Nästa vecka planerar jag att åka hem onsdag, seminarium torsdag och sedan tillbaka igen för sista dagen på praktiken. Så går den när man bara har mobilt bredband. Ingen ide att försöka använda det under en hel dags seminarium. Lär ju lagga i ursinne!!
Snart info från en arbetsterapeut här på avdelningen. Ska bli spännande att höra vad hon jobbar med.
Fast just nu känns det viktigare att arbeta med examinationerna om jag ska vara ärlig men men.
Nu får det bli så här!!

Granskningsprotokoll - systematiska litteraturöversikter

Sitter och utför en granskning av en artikel genom en mall kallad "granskningsprotokoll - systematiska lutteraturöversikter". Är tråkigt som bara den. Börjar närma mig slutet men ack så lång tid det tar. Började igår kväll och har suttit med den nu i ca 3h :( LESS.
Bra dag på praktiken idag. Beröm så man rent blev mallig. Morgonen började med genomgång av MIG tsm med handledarna dvs veckogenomgång över min lärandeprocess. Vi snackade om när jag skulle presentera min klient för dem. Vi diskuterade först att jag skulle göra det imorgon men så kom dom på att ja du kan ju göra det på genomgången i eftermiddag om du hinner klart till då. Mao gick halva förmiddagen åt till att AKUT skriva en sammanfattning av intervjun och sedan presentera den och min bedömning på klientgenomgången. Sedan satte vi oss ner och jag fick feedback på den. Och jaa vad kan man säga jag är ju bäst. Fick kommentarna "du är så duktig", "du hade fått fram jättebra information" och "du har bedömt helt rätt". Nu är det bara kvar att presentera intervjumaterialet för klienten på måndag, ställa några korta frågor och sedan redogöra för klienten angående min bedömning.
Var ju jättekul att jag fick den feedbacken men jag känner mig gode stressad över att hela förmiddagen gick bort. Ska presentera examinationen jag sitter och skriver nu + ännu en examination på fredag och jag MÅSTE HINNA KLART. Stressad. Får sitta varje minut jag kan imorgon med skiten :S
Man skulle ha haft lite sällskap att slappna av med en stund :P
Nu återgå till skolskit.
Suck

Tick tack

Väntar på att kl ska gå. Fara å lämna hunden kl 18 sedan packa upp och ner det jag ska ha med mig imorgon.
Katta vill mysa lite men jag vill mysa med annan :s Undra om dom känner på sig att jag snart ska fara igen??
Måste leta rätt på kattborsten och borsta Ludde. Han har fått en tova på ryggen :S Jag kommer INTE att vara poppis.

En sådan här "seg" dag skulle man ha varit lika liten som Alaska.
Ser skönt ut

Lättpåverkad

Vet inte hur jag lyckades bli packad igår men det hände. Drack så extremt lite (för att vara jag) men ändå blev jag full. Hur? Extremt lättpåverkad igår iaf:P Roligt ute igår. Försökte agera match maker men gick bet där. Godkänt från ena sidan men den andra ansåg att det inte var en så bra ide hihi. Ajja. Vaknade och steg upp kl 9 idag. Ångrar det nu. Trött som en jag vet inte vad men vågar inte lägga mig å vila förrän jag varit och lämnat hunden. Skönt att inte åka till luleå förrän imorgon :P Sugen på action men är tveksam på att det sker :( synd för mig :(

Hem ljuva hem

Hemma igen efter en "lång" (sanning med modifikation) vecka i luleå.
Denna vecka har haft sina toppar och dalar.
Två veckor praktik klart.
Måste skriva klart två uppsatser i helgen :s Redovisning på dessa på fredag.
Nästa vecka alltså plugg plugg plugg och visa att man kan det man inte hunnit med att visa att man kan.
Känns lite surt dock att man inte kommer att få lika bra betyg som på de andra 2 praktikerna men det är ju som en omöjlighet med tanke på att man inte hinner genomföra allt som krävs utan att man måste berätta för dom hur man skulle göra om man skulle göra det. Huvudsaken man klarar praktiken så är det nära.
En sak är då säkert. FEST 28/4 antingen för att fira eller sörja och sedan förhoppningsvis FET JÄVLA FEST någon gång i maj om man klarar praktiken och c-uppsatsen blir godkänd. Examen känns nära. Men med min tur hittills så lär väl något skita/krångla sig SOM VANLIGT!!!
Men men nu ska jag sluta vara negativ. Ett plus är ju då att det verkar som att 5-6 veckorsproblemet verkar vara över. Genomför sista kontrollen nu. Ska utvärdera på någon timma :P i hope i hope i hope

Jävlat bäst

Jag är så jävla bra att det rent är sjukt. Bästa intervjun någonsin med klienten. Flöt på som ett rinnande vatten. Helt godkänd intervju från handledarnas sida också. Korrekt bedömning utifrån intervjun. JÄVLAT BÄÄÄÄST!!!
Rent så man blir högfärdig. Skönt att inte behöva åka tillbaka till sunderbyn förrän på måndag :P Mamma å jens ska på sjukan då så jag bad att få börja efter lunch så jag kunde åka med dom :P Är med andra ord "ledig" en hel helg WOW. ingen stress att behöva åka på söndagen. gud så jävla skönt.
Bara förmiddagen imorgon på arbetsrehabiliteringen sedan hemresa för helgen. Nice :)
Får se vad denna helg har för härligt att erbjuda ;)

På praktiken

Fuskbloggning på praktik tid igen. Är på en dutt bättre humör idag. Men kan fort ha ändrat sig innan dagen är slut. Håller på för fullt med att skriva en examinationsuppgift om organisation och verksamhetsutveckling. Har tagit mig en bit iaf. Har med mig datorn till praktiken idag. Kl 13 ska jag träffa min klient igen. Hoppas det går bättre än sist (borde det göra).
Nu återgå till uppsats

Värdelöst

Värdelös dag. Dåligt väder. Trött. Vill sova och få vara ifred. Bara en person som får störa min ensamhet.

Sliten

Huvva känner mig sjukt sliten idag.
Behöver vara ledig en hel helg utan stress.
Känns jobbigt att det inte kommer att hända förrän helgen v17 när jag går av praktiken :(
Man känner sig inte riktigt ledig när man åker hem och bara är "hemma ordentligt" på lördagen.
Vill ligga kvar i sovsäcken imorgon och aldrig stiga upp. Hoppas på sovmorgon någon dag i veckan. Skulle behövas. Nattmänniska som man är är man ju så seg på att dra sig till kojs. Jag som skulle ha legat för en timma sedan :(
Vill hem och myspysa lite ;) Tror dock veckan går fort. Bara 3 dagar kvar nu till "hemgång". Så trist att inte ha något att göra om kvällarna.
Är typ "storm" ute också. Låter som att huset mitt ska blåsa bort :S
Natti natti

Omotiverad

Inte motiverad för att gå gå upp till bussen på en timma :(
Vill vara hemma och gosa ner mig i kudden och bara vara.
Tycker synd om mig själv så det smäller om det.
Det här med att ha bakisångest kommer inte alltid dagen efter en fylla :P Denna gång två dagar efter :s
Även fast att majoriteten av det som hände var av det goda så finns det en speciell grej som jag nog inte skulle ha gjort. Men men gjort är gjort. Bara att bita i det sura äpplet. Skulle ha engagerat mig lite hårdare så hade jag nog lyckats med en hel del i lördags. Får väl se om offret är ute nästa sväng så......
Tagga för partaj  27-28 april. Antingen fira supa eller tröstsupa beroende på hur det går med praktiken.

måndag/söndag

Efter en sådan här rolig helg känns det lite besvärligt faktiskt att åka iväg igen ikväll :(
Borta bra men hemma bäst.
Kort vecka iof men ändå besvärligt. Men när den här veckan är slut ser man slutet. Mer än halva praktiken är då klar. Bara två veckor kvar. Blir plugg plugg plugg när man kommer hem nästa helg. Inget jobb har jag bestämt. Har inte tid. Bara för att jag ser slutet på utbildningen kommer jag säkert att kugga praktiken också :S
Ajja. bara att fortsätta vara glad och "lycklig" och arbeta vidare. Ser ut att börja lugna sig med "det stora problemet" också. Hoppas på att det är över nästa helg. Men med min tur lär jag väl gå omkring med det här i ett halvår. 5-6 veckor nu och är kraftigt less och lite grinig :( snart 3 månaders kontroll.

Vilken kväll :p

Fan vad roligt jag hade igår (på andras bekostnad).
Trevlig förfest hos födelsedagsbarnet Sandra. Sedan skjuts till lappis och dansgolvet.
Sedan gå runt och kolla läget, får en drink av en av killarna på förfesten. Hittar en vän som man surrar med.
Traskar omkring och kollar läget. Såg något snyggt i rött. Upp till discot dansa med den tidigare nämnda vännen. Ser en sak som gör en skadeglad. Inser hur högfärdig jag egentligen är. Inser att människan med drinken tror att han har en suck i världen. Försöker bli av med han men går dåligt för han väntar HELA JÄVLA TIDEN!!! Smiter så fort jag kan. Blir hittad. Tror jag tappat bort han. Tänker ja nu kan jag äntligen gå hem. Han står nere och väntar :S Går åt sidan och ringer förstärkning. Springer iväg för att möta henne. Tror att jag blivit av med människan igen. Upptäcker att förstärkningen är så full att hon inte kan stå på benen. Människan dyker upp igen. Utnyttjar människan till att hålla upp väninnan. Försöker få tag i hennes skjuts men dennes bil startar inte. Försöker ringa taxi. Gamla dataläraren kommer. Tittar på väninnan och säger "men ..... den där ställningen har jag aldrig sett dig i förut" skrattade så jag kved för om det inte vore för omständigheterna hade det sett ut som bend over hahah. Tre karlar dyker upp den ena frågar om han får en kram jag jaja gör det du. Får höra hur vacker och snygg jag är på någon slags utländsk brytning. Jag svarar "Jag vet". De andra två killarna skrattade som fan tog karln och bad om ursäkt för hans skamliga beteende. Jag tyckte inte de var mer än bruttan jag hade en meter åt hörnet. Proppar in väninnan i taxin. Ska gå hem. Människan tror fortfarande jag ska med han. Jag glöm din dröm. I love to be mean Går hem!! Och allt detta samtidigt som jag spanar in det röda tvärs över gatan. Lägger mig i sängen å fryser så jag skakar. Lyckas somna och vaknar 15 minuter innan jag börjar jobba. STRESSIGT!! Efter ca 3 h sömn och jobb mellan 7-16,30 måste jag då ändå säga att fan vad bra det gick. Kul att höra direkt på morgonen av en att man är saknad och att man är väldigt duktig på arbetet. När jag sa till personen att jag ska vara på praktik 3 veckor till blev personen lite nere och sa att det ville personen inte. Lycka att vara omtyckt på jobbet!! Väntar på att sara ska ringa så vi kan fara å käka lite. Sedan en powernap och plugg halva natten. Känns trist att åka tillbaka imorgon kväll. hade velat vara hemma en dag till MINST

Lördag

Vin idag jobb imorgon :s jahhh.
For på för´delsedagsfika hos sandra halv tre och sedan hem fyra till sara som hade hållit lägenheten i skick. Var lite nervös över att gå hem så bad någon kolla ställningen i hockeyn före haha. skellefteå ledde så då vågade jag mig hem haha. Så nu har man suttit å sett skellefteå vinna. Sara hade ett extremt tillfredställt flin. Förbannat nöjd. Nu dusch och sen vin.

Tycker synd om min syster

Yayyy får främmande ikväll av söt Sara :) ska bli roligt att träffa henne efter så lång tid. Pratat mycket med henne men inte träffat henne. Får se hur länge hon stannar
Fick just sms från farbror. Storasyster och skoterolycka. Panik. Skicka sms till henne. Konstaterat fotledsbrott och väntar på att få veta om hon ska opperera eller gipsa. gahhhh

Jobbig fredag

Jobbigt att fara å jobba i morse. Vakna vid fyra. Tänkte nä nu skiter jag i det här. kl fem fick jag å la mig en stund iaf. Steg upp for på jobbet. Ville dö. Vill fortfarande gå å lägga mig. Lunch nu och sedan 4 timmar kvar. Morgonen gick bra när man arbetade med vikarier. Nu efter lunch jobbar urk människan. Hoppas hon tar rast mellan 16-17 så jag slipper se henne mer än nödvändigt :P JAG TÅL INTE MÄNNISKAN
Efter jobb ut med hunden å sen tvättning. Måste försöka plugga lite också så man kanske har råd och tid att titta ut på krogen imorgon. Jobbar söndag så blir nyktert men men. Känner mig allmänt negativ idag. Urk jobb, Urk tvätt, urk plugg. Sängen ja tack. Mysigt sällskap ja tack. Får dock nöja mig med hunden :s

Känner mig älskad

Hoppade av bussen vid mamma för att få skjuts av Jens och hämta hunden. Kom på när vi var på G att oj jag har kopplet i lägenheten haha. Tur man har en hund som inte rymmer iaf.
Sen hem upp i läggan och hämta kopplet, ut och gå med hunden in med hunden. Ut på samhället. Handla onyttigt. Kommer att feta på mig rejält. Kom på att jag glömde löpardojjorna i Sunderbyn :s Får väl köra på crossen istället om jag inte drabbas av kronisk lathet finns risk för det!!
Otroligt tur att komma hem och känna sig så otroligt saknad. Hunden tjuter och katterna skriker och tjaffsar för att få sitta knä. Vem behöver en kärlek när man har djur? Det enda som saknas denna helg är ett riktigt rejält ..... Nu dusch efter en ca 3h färd i en stekhet buss. Sedan grandiosa och slöööööande.
Vill ha lördag så jag får sova nuuuu!!

Fuskbloggar på praktiktid

Gör en fuling och bloggar på "arbetstid" hehe. Har nu suttit sedan halv 10 och försökt hitta artiklar som svarar mot min evidensfråga. Har upprepade gånger 1 bytt sökord 2 formulerat om frågan men lik förbannat går det åt helvete. Antingen så finns det inget om kognitiva funktionshinder och arbetsterapi eller så har jag en för snäv fråga. Upptäckte just att det finns en vidareutbildning på 120hp som går på distans. En master. Lite sugen är man. BRA BETALT efter den. Men 4 års halvtidsstudier till kändes däremot inte så lockande i dagsläget :s
Om en dryg timma kommer min klient så då ska jag påbörja bedömningen. Synd att man inte har lite mer pengar än vad man har denna månad. Fin fina kläder på stan må jag säga. Rea. 100 kr tröja hit, 100 kr byxa dit, trosor 25-50kr, bh 75, linne 75-100kr DEPRIMERANDE. Brukar aldrig hitta nå på rea men nu hittar jag allt.
Nåja köpte ju iaf en huvtröja i måndags så jag kunde fara ut å springa (glömde min hemma). Funderar om jag ska ut ikväll eller inte. Känner av lite i benhinnorna å knät.
Nu återgå till praktik och artikelsökning. Sedan klient. Sedan gå till bussen och kika på .......

Flyttar

Tror seriöst jag ska flytta till luleå. Har sett mer ögongodis här på en vecka än vad jag gjort under hela mitt liv. Nu vet jag alltså att ska man hitta nytt är det bara att pysa från arvidsjaur. Speciellt han filmstjärne snygga karln på bussen i söndags gahhhhhhh.
Hur sugen som hellst att dra till suddis på lördag å grilla å åka skoter :( jävla bilhelvete som rutan ramla in på. Fast i arvidsjaur. damn damn damn :( får se det såhär. Det kan bli värre. Kan bli fast i sunderbyn också. Tanken att spendera helgen här utan regelrätt internet, musik, tv, vänner, hund etc är rent utan en skräckhistoria i sig.
Imorgon börjar jag arbeta med min klient. Ska bli trevligt att se vad det är för en prick, vem det är etc. Checklista imorgon och påbörja intervju med andra ord.
Nåja. I brist på underbart umgänge sätter jag tänderna i något hetare

4 veckor kvar

Snart beger man sig på busstationen och tar bussen till luleå. 4 veckor kvar av praktiken. Tiden går fort som fan. I veckan blir det att plugga plugga plugga. Ska försöka göra klart första examinationsuppgiften så man bara har kvar den andra. Skönt med kort vecka ändå. Hem torsdag. Jobb fredag, ledig lördag, jobb söndag, luleå måndag. Omotiverad att jobba men det ger ju lite pengar iaf. Blir inte att ta på sig nå mer jobb under praktiken känner jag. Kan vara skönt att få vara ledig lite ibland iaf. Hoppas jag klarar praktiken så jag kan skaffa jobb och skita i det här.
Pratat med AH idag. Frågan är om hon eller jag är argast. Bara att försöka lista ut vad jag vill och hur jag ska gå vidare då. Antingen följer jag vännernas (vilket är väldigt frestande) eller så följer jag de sjuka djuriska impulserna och skiter i instinkterna. Instinkterna säger nej nu skiter jag i det här. Är det värt det? Jag vet fan inte. Just då JA! men övrig tid njaa.