Idag måndag

Sitter i detta nu och lyssnar på sveriges tråkigaste föreläsare.. hon e så tråkig att lyssna på..
Idag lyder planen att så småningom laga mig nå mat.. gå till mamma och fråga en sak.. och att plugga..
Helgen som var var rolig.. kanske inte riktigt lika rolig som jag ville men men...

Ännu en lördag

Lördag idag igen då.. I veckan har jag pluggat lite granna, varit med vänner osv. Igår var jag i stan å shoppade.. Blev underkläder, mat och kuddar.. Och lite smink blev det visst med.. Idag har jag gjort en smörgåstårta.. gott gott..
Ikväll blir det att gå ut som det verkar just nu.. Har så hiskandes tråkigt just nu i väntan bara...

Har väl som konstaterat att vissa vänner inte finner en särskillt värdefull längre och bara ignorerar en.. Jag kommer inte att höra av mig till denne utan det får denne göra till mig om denne vill reparera något.. Nej det e slut att ta skit och låta andra lösa saker för en gångs skull.. E inte bara jag som gör fel..

Lööööörddddaaaag

Lördag idag å fryser som fan.. var e min värmare när man behöver han?? måste nog skaffa mig en sån alltså..
Sitter och väntar på att fröken Marklund ska bränna klart en skiva å sen ut å ragga en dutt med henne.. Ska bli trevligt.. iaf efter att jag fått svälja ner en sådan där trevlig värktablett som hon skulle ge mig.. NICE
Ja så kvällen går alltså ut på att köra runt runt runt och spionera.. eller det är vad jag ska göra iaf.. och snacka en jävla massa skit om männen (som Ida väljer att kalla dem) i våra liv.. Gud se trevligt vi ska ha de..
för övrig idag så har jag "försovt" mig i två timmar.. inte för att jag hade nå å stiga upp till men men..
Sen så har jag skrivit lite på min uppsats.. ska kolla på den imorgon å bestämma om jag ska skicka in den så eller om jag ska skriva om eller till lite till... För övrigt så tar jag det jävligt lugnt i helgen och tar igen det de två nästkommande helgerna..

 

Cake

Har just tagit mig igenom filmen Cake som gick på trean.. Det är med andra ord en bedrift för att vara mig..
Ser ju inte sånt där kärleks dravell i vanliga fall.. Filmen fick mig däremot att tänka på en sak som vi tjejer en gång pratade om på en fest vilket har att göra med Sex and the City som då går på TV just NU!!
Det är ingen ide att gräva ner sig i att livet kommer att gå åt helvete när en relation inte slutar som man vill.
Även om det ibland kan kännas så.
Tjejer borde gå vidare med sitt liv istället för att haka upp sig på vissa killar man inte kommer någonstans med,
men vad gör vi jo vi stannar..  Är detta vettigt eller är det något av det dummaste vi kan göra? Det får tiden helt enkelt utvisa för i dagsläget så vet vi inte.. Vi borde våga satsa mer och inte bara "flyta med" och inte vara rädda för att skrämma bort dem vi vill ha.. Vi borde inte behöva ha den känslan.. Den borde inte alls existera för oss..
Men vi är så rädd att förlora det vi håller kärt att vi stannar kvar i våra gamla beteenden och är den fina underbara lilla flickan som man bara kan köra med.. vi borde vara lite mera raktfram säga precis vad vi tycker när vi blir behandlade fel och inte bara skylla det på nej han var bara ful eller han hade en dålig dag det har vi alla ibland..

Nu har jag glidit iväg igen i mina spekulationer om världens alla bekymmer. Men vad jag menar är att om han är drömprinsen på den vita hingsten så kommer han att springa efter dig. Och du kommer inte att behöva ta i så inni helvetes mycket för att få som du vill..


bara att inse fakta

det här kommer att sluta med omtenta det kan jag då säga till nästan 99% säkerhet.. trodde jag hade fattat men det har jag tydligen inte.. skulle behöva läsa igenom ALLT minst 2 ggr men det hinner jag inte på ett dygn så ja jag får helt enkelt nöja mig med en omtentamen.. Kan livet vara mer deprimerande..
Dessutom så vill jag kramas också.. jävla tentamens prioriteringar!!

Palt

Jag är så djuriskt less på palt att jag tror jag dör.. palt två dagar till nu sen ska jag väl försöka luska ut hur jag ska överleva en vecka till haha..
Idag har jag än så länge pluggat, följt mormor och handlat, pluggat ännu mer, ätit en PALT och pluggat om inte ännu mer..
Otroligt givande dag att berätta om eller hur? tråkigt tråkigt tråkigt.
Och gissa vad jag ska göra imorgon... PLUGGA och äta palt!! hihihihihi

måndag

Idag är det måndag.. Ännu en i princip sömnlös natt.. har nog tenta ångest..
Mamma sålde bilen idag så lurade henne på ett par mjukisbyxor.. hehe
Idag ska jag nog byta julklapp med pirri och rå plugga måste verkligen läsa ut socialpsykologin senast onsdag morgon så jag kan börja repetera i rå sinne...

Vackert!!



Idag någon tid med andra ord "mitt på dagen" för mig

Kl är då 03,05 och börjar som fundera på å lägga mig men de e inte så lätt när man sov till 15,00 idag..
Tänker dock börja detta intressanta blogginlägg med att säga NEJ Åsa det är inte dig jag villha chans på.. haha
Idag har jag då som sagt sovit till 15,00 gick ut med hunden, åt upp sista köttsoppan och plugga en skvätt.. Sen har jag även sett lite tv , säger mkt för att vara jag eftersom jag anser att tv är högst överskattat...
Sen har jag varit ute och traskat med ida i omkring 2 h sen for vi hem till mig då och så såg hon på hur jag gjorde degen till en pizza som blev klar strax efter hon hade farit där vid midnatt någon gång.. Då åt jag alltså middag.. haha
Sen har jag pluggat lite till och borde plugga mer men orkar inte inatt.. Som straff ska jag ta mig igenom 150 sidor socialpsykologi imorgon!!
Skulle inte ha suttit helt fel med en skräckis och min snygging bredvid just nu alltså men vågar ju inte se skräckisar själv så får väl se nå annat eller sova istället...



Jag vill fly
Fly från alla känslor och bekymmer
Jag vill bort
Bort från den ensamhet som tynger mig
Jag vill leva
Leva ett liv vid din sida
Jag vill se dig le
Le på det sätt du alltid gör mot mig

- ytterst okänd författare sägs det

Love ya

<3



<3

      


Torsdag

Har varit trött idag.. Kunde inte sova nå natten som var för att jag hade så ont i skallen å viste inte hur jag skulle ligga.. somna efter 5 nån gång å sen ringde Annie och väckte mig.. Hade behövt sova kanske 1-2 h till åtminstone..
Har varit trött och allmänt grinig idag må jag säga.. haha
Får ta igen med att plugga extra mkt imorgon.. :D

suck

Denna dag har jag då pluggat, farit till mamma å snåla käk och alvedon (har världens spänningshuvudvärk), fara hem, plugga ännu mer, pratat med ah i telefon, försökt plugga igen men för ont i huvudet..
Sen har jag till största del önsketänkt lite väl mycket vilket bidrog till ännu mer huvudvärk..
Nu ska jag ut med hunden och sen blir det fan sängen så det här helvetet går över någon jävla gång..

Onsdag

Hej hopp.. Ska snart börja dagens råplugg..
Kanske borde äta något före min mage kurrar sådär obehagligt mkt.. hehe
Frågan är då bara vad ska jag äta? hmm


Tisdag

Var kul ute igår, trettondagen.. Fick som jag ville utan problem så man kan ju inte annat än att vara jävligt nöjd i det största med kvällen.. Förrutom att katten var grisigt förbannad på mig men det fick hon vara för det är mig hon ska älska och vela vara med å inte någon annan.. haha
Idag vaknade jag grymt bakis.. Fick iprem av Ida och sen drog vi en uppfriskande morgonpromenad till OK Frasses.. haha Sen for jag hem och surra i telefon ett tag och sen sov jag tre timmar för att sedan stiga upp surra ännu mer i telefonen.. Läsa ett kapitel i utvecklingspsykologi käka lite och nu sitter jag då här... Ska läsa lite ur en bok som ska bli till film nu detta år.. Bläckhjärta heter det, är typ fantasy och den verkar rätt så bra ändå...  Älskar att läsa böckerna före så att jag kan kommentera filmerna.. haha
Imorgon blir de att plugga hade jag tänkt. Kanske drar förbi mamma en sväng med, vi får se..

Att älska eller inte älska det är frågan

Måndag

idag e de måndag å snart ska man till sandra för att dricka vin..
Känns underligt att dricka en måndag faktiskt.. kommer typ att få för mig att det e söndag imorgon.. haha
Blev snålt med pluggandet idag.. dvs inget alls.. haha blev å städa stället istället..
Nej nu e de bara å he sig ut med hunden å sen ringa mamma efter skjuts..

Woho

Har iaf pluggat tre timmar nu.. har jag tur blir det mer pluggtimmar idag.. ska försöka sikta mot fem timmar iaf så man får beteende psykologin gjord idag med.. Tycker beteendepsykologi e rätt så intressant ändå och tror det mesta kommer att bli någon slaggs uppdatering.. Sen ska jag ju iof hinna städa idag med men ja ja vi tar det som det kommer..
Imorgon ska jag läsa om Maslow, Piaget och Stern hade jag tänkt men vi får väl se hur det blir..  Blir iaf utgång imorgon för hela slanten... Ska bli kul får jag hoppas..

Önskan


Vill äga! Men 998 kr ligger lite utöver min budget kommande månad pga all jävla kurslitteratur..
Någon som vill betala den åt mig??



Tentamen

Hujja börjar känna mig lite stressad.. Måste RÅ plugga här någon dag framöver så jag då hinner läsa allt jag ska..
Började ju så bra med att läsa utvecklingspsykologi men Froid e ju bara så TRÅKIG.. Bara typ 220 sidor kvar i den boken då typ.. SUCK... Och sen utöver det tre böcker till att läsa samt anteckningarna jag har på en annan bok.. GUD så roligt...
Nej dax å göra något vettigt och ta tag i saker och ting..



Och lite mer shopping

Dagens rehabiliteringstips för frustrerade kvinnor

Om du vill rensa tankarna och sluta tänka på en karls vackra
ögon så köper du en fin klänning!!



dina vackra ögon

Precis som den andres ögon är charmiga är dina några av de vackraste som finns.. Borde ha förstått att det var dem jag fastnade för och nu är jag säker.. När jag såg in i dem ännu en gång på nyårsafton så insåg jag hur mycket jag saknar dig min vän.. Att bara prata utan krav på annat det är vad jag saknar...
Jag saknar dig min förlorade vän.. :(