Miss Potter

Just sett filmen Miss Potter. Handlar om en världsberömd författarinna som skrev barnböcker. Då bland annat Pelle Kanin. En otroligt bra film. Både sorglig och rolig på samma gång. Den fick en att inse ett och annat. Livet kan vara otroligt orättvist ibland men i slutändan så löser allt sig till det bästa.. Det är bara att vänta och se vad som händer och sker i framtiden..
Till veckan ska det sista i mina två nuvarande kurser vara inlämnade och sen om tre veckor är slutsnacket på dem och sen börjar en ny kurs.. Säkert med jobb i sommar också.. Synd bara att man inte får slösa upp dem.. Blir väl att söka ett jobb efter sommaren verkar det som då det inte riktigt blev som jag hade tänkt med det andra.. Men men som sagt bara å vänta så löser sig nog allt så småningom..
Varit sjuk i veckan men jobbat iaf.. Otroligt jobbigt att jobba och ha över 38 i feber ska jag be att få tala om.. Speciellt i onsdags då jag hade 9 timmars dag.. urk.. men jag klarade det.. :)
Ska väl läsa sen ikväll.. Antingen så läser jag ut Paul Jaskunas - Gömställen eller så fortsätter jag med Dean Koontz - Ansiktet.. Får väl se vad det blir.. :p
Helgen blir lugn verkar det som. Ska väl städa igen.. Hunden ostökade vist lite (mycket) i onsdags när jag jobbade.. Han hade hunnit möblera tom när jag kom hem när jag hade slutat.. Helt otroligt vad dom små (stora) djuren hinner med på 4 timmar (var självklart hemma på rasten, var efter det han hade förflyttat saker).. Täcket låg på golvet och hälvten av allt annat med.. Tur att jag stänger köket nu mera.. Annars hade jag säkert haft glas splitter överrallt med..
Förrutom att städa så ska jag plugga och bara ta det allmänt lugnt så att jag är helt återställd efter helgen och redo att ta nya tag för att tillslut uppnå det jag strävar efter..