torsdag

Torsdag idag. Ska jobba mellan 14-16 och sen hem å snöra i mig nå mat för att sen stressa på ungdoms å sen kolla läggan kl 19 ikväll.. Lägtar i sinne tills jag får flytta in.. Det är rent läskigt hur mycket saker jag har har över tio lådor och då har jag typ MASSOR kvar att packa... Fick champagne glas av mamma igår.. 29 st..

Annars så blev jag klar med skolan i fredags/lördag och väntar på betygen.. hittils har jag G i spanska, VG i svenska B och MVG i psykologi vad jag vet..

Helgen som var var rätt så trevlig.. jag å resten av hopen grillade och sen blev det toxic på medan å dansa..
Fint folk btw

Men ojdå

Klar med Nationalekonomin, snart klar med PA:t, påbörjat internationel konflikt, påbörjat alla svenska uppsatser.. Jag tror tom att jag hinner klart.. Känner mig mäktigt duktig och pluggo i sinne det är man.. länge sedan sist..

Undra vad som händer i helgen.. kanske ska på party ikväll har dock inte bestämt mig än.. ska snart dra å fylla på mobilen så man kan ringa till folk nån gång.. Imorgon får man väl se vad som händer.. blir väl säkert att vara med Grabsen.. ska ju skjutsa å hämta dom vid den där bastun en mil bortanför k4:a iaf..

Fick några köksredskap av mamma idag.. var behövligt.. hade nada komprada av den sorten.. Nu saknas ju bara en lägenhet typ.. Fick även en tv bänk av mamma så då kunde jag kasta den gamla som VERKLIGEN hade sett sina bästa dagar.. Blev riktigt snitsigt..

Nä nu ska jag komma på nå å göra..

Btw trevlig utsikt idag.. många ggr tom


Vet inte om det är för att jag älskar dig men när du försvann så dog jag

Har varit en tung vecka än så länge.. Har varit hängig och så sen i söndags, detta pga att jag förra veckan jobbade från onsdag till i måndags.. dvs 6 dagar på raken.. blev lite småtungt verkar det som.. haha...
Igår ringde jag å mamma å kolla om lägenhet etc ska ringa igen till veckan så får vi väl se vad som händer..
vill flytta NUUUU så jag får vara ifred är så jävla less på alla snorungar och allt tjat.. har dock blivit mindre av det nu då jag har jobbat och så..
Förutom trötthet och att ringa om lägenheten så har jag i princip inte gjort så mycket.. pluggat i sinne känns det som men ännu är det långt kvar till allt e färdigt och det måste det vara den 25/5 dvs nästa fredag.. blir en helg full med plugg etc.. måste nöta spanska här nån dag så jag kan skriva provet och sen göra det där muntliga han vill att jag ska göra.. blev typ klar med PA:t inatt förrutom att jag skulle kolla upp en sak i en bok som finns på biblan å jo nog fan skulle det ju vara stängt idag då så jag kan inte lämna in skiten förrän på måndag likförbannat.. jävla helvete..

Undra vad man skulle ha hittat på i helgen egentligen vet inte om jag ska gå ut eller inte.. Grabsen ska ju ut så jag kanske hänger med dom men jag har inte bestämt mig än.. Funderar på att stanna inne och plugga och spara mig till nästa helg då brydarna ska ut med..

Förrutom trötthet är allt bra.. sitter som mest och funderar när jag ska lägga dom här introdagarna.. ska ta dom den här månaden iaf så att jag får fetlönen i slutet av juni så jag kan handla resten av  flyttahemifrån sakerna.. mest småtjaffs i stil med stekspade etc...

Nä nu ska jag lägga mig å läsa en bok jag låna av moster.. Isprinsessan heter den..