R.I.P. Morfar

I torsdags dog Morfar.. Har ängnat senaste dagarna med att vara ledsen, vara med familjen och varit i lauker med mormor.. Minnen kommer tillbaka hela tiden om saker morfar sagt eller gjort..
När någon inte finns längre så känner man hur mycket man egentligen har älskat  någon.. Man funderar över varför man inte gett dem mer tid, mer kramar helt enkelt mer av sig själv..
Jag kommer att komma ihåg morfar som en rolig man som alltid hade ett leende på läpparna.. En man som skämtade mycket och som man kunde skratta med.. En man som ställde upp när man behövde hjälp. Han var en man med ett mycket stort hjärta..





Onsdag

Fick reda på tentan idag.. Nästan spikad bara 1,5 poäng ifrån..
Igår fick kag jobba på ett ställe jag aldrig tidigare har varit på, var kul med lite omväxling..
Läste nästan ut "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer igår. Det är då boken till filmen Twilight.. Ska ta å läsa ut den ikväll å börja på bok nr två.. 
Imorgon blir det föreläsning på förmiddagen. Gå ut å gå med Sandra på eftermiddagen. Plugga på kvällen samt läsa lite bok..


Nejni nu blir det å käka å sedan fara ut å gå med Johanna :D

Klänning

Fick min klänning idag.. Nice :D


Måndag

I helgen har jag jobbat i lördags sen for jag till mamma och såg tv.. Söndagen hade jag extremt tråkigt och blev så helvetes sugen på Ben & Jerrys men orkade inte gå till Stor Ica (vart fan kom denna lathet ifrån?) så gick på Lill Ica och handlade ingredienser och sedan bakade jag Godismuffins och Choklad chip cakes.. Sen kom pirri för 3e gången den dagen och smakade Godismuffins, som för övrigt var delikata, och så såg vi en film The Babys room..

I veckan skulle jag behöva tvätta, städa etc etc.. Måste även plugga i sinne och sen tors-fre ska jag jobba och tjäna storhelgsob.. Blir även jobb på måndag och även då e de storhelg..
Till helgen blir det nog utgång som det ser ut nu... Kusinen kommer så ska väl träffa henne också..  :)

Ska snart börja traska ut mot samhället ska möta mamma vid badet och sen dra på banken.