Vilken sommar

Ska man vara "sjukskriven" från jobbet (visserligen ledig i helgen) och man inte får vara allt för mycket i rörelse kan det väl åtminstone få vara bra väder så att man får sitta på balkongen och glassa. Men nääää!! Regn och skit. Tänker fortsätta med mitt antagande att det knappast blir någon sommar i år. Det är inte sommar enligt mig förrän det är 20 grader i skuggan!!

Gammkroppen

Varit hemma från jobbet igår och idag. Blir att vara hemma imorgon också. Var på sjukan i morse, sträckning/överbelastning/inflammation i två muskelfästen, i rumpan och i höften. Stror seriöst halva sjukan hörde mig när läkaren tryckte på rätt ställen. Satan i gatan vad ont det gjorde.
Så nu ska jag undvika belastning så mycket jag bara kan. Inget lauker i helgen då. Det suger. Hoppas något roligt dyker upp. Annars blir det väl tv-spel hela helgen.

25 år UNG

Nu sådär kl 00.24 må jag nog säga att JAG bestämmer att jag är ung tills dess att jag fyller 26.....
Så det så!!
Kom ni med era halvvägs till 50. JAG ÄR UNG!!!

Midsommar

Jobbat idag. Lugnt som fan. Jag och Emma satt å sola i dryga timman (sprang på larm ibland) efter det att vi kommit tillbaka från rasten. Under denna timma satt vi (jag) och diskuterade lite. Resultatet av denna diskussion är att jag rent teoretiskt sett borde kunna kalla mig unge ett år till. Menar vist tanten sa till mig att man är ung till man är 25 MEEEEN då får man ju gå på ungdomsmottagningen till man fyller 26 och jag får använda mitt ungdomskort på länstrafiken fram till att jag fyller 26 ALLTSÅ borde ju jag vara ung ett år till?? Eller??
MEEEEN är inte alls så sugen på denna tisdag som kommer iaf. Tycker vi kan hoppa över den. Så då vet ni. Tisdag den 26 juni finns alltså inte i år!! SÅ DET SÅ!!
 

Blue lagoone

Sett en kärleksdravells film. Man blir bara deprimerad. Man ska inte se sådana där filmer. Men den var ändå rätt så bra ändå. Nu ska jag engagera mig i städningen ifall man får främmande på söndag eller måndag. Min syster får ej se hur grisig jag egentligen är :P

Sovit bort halva dagen

Jobbat idag. Slutade tolv. Gick å la mig och steg upp nu halv sju. Så jävla skönt. Var tidigare så slut i kroppen att jag hade ont i lederna. Gick in och kollade hur det gick för min examensansökan för dryga timman sedan. Stod att det kunde ta upp till 4 veckor innan den blev godkänd. Skickade in den igår och ja nu såg jag att den var godkänd och skickad till mig. Känns perfa. Speciellt eftersom då borde jag hinna få pappret före chefen går på semester. När en kopia är lämnat till chefen får jag högre lön. Inte är det en stor skillnad på timlönen men det räntar ju :P Undra vad jag får i timlön nu här framöver :S Lär väl märka på nästa lönebesked :P Det var så långt som min ork orkade sträcka mig. Ids inte ringa/gå upp på löne och fråga.

Skrämde slag på chefen

Började dagens arbetspass med att skrämma slag på chefen.
Jag: Är du här i eftermiddag?
Chefen: Ja vad då?
J: Skulle behöva prata med dig om en sak.
C: DU SKA VÄL INTE SÄGA UPP DIG (smått panikslagen)
J: Nej haha jag ska bara löneförhandla
C: Å tack gode gud (extremt lättad)
Så nu har jag högre lön. Eller jag får det när jag fått mitt examensbevis iaf :P
Outbildad men får iaf undersköterskelön :P Helt ok men blir bättre när jag får jobb inom mitt kompetensområde. Har hittat två jobb jag ska söka. Måste bara luska ut hur jag skriver cv först. Aldrig gjort..

Bus i spöregnet

Började dagen idag med att gå ut med hunden i spöregnet och hade tänkt busa lite :D Min hund däremot hade ingen lust med det. Istället traskade vi omkring lite i skogen uppe vid Kullen. Hittade en trasig bänk som Cujo fick hoppa över. Sen gick vi hem å matte var blöt som fan om fötterna. :P For ut å käka med Emma. Sen när jag kom hem så surra jag med pernilla i telefon. Det är ju rent fantastiskt att jag inte är bakis idag efter gårdagens bravader.

Wihiiii

Ikväll tar jag i för kung och fosterland. Grattis på examen till miiiig :P
Riktiga examensfesten kommer efter sommarens förvärvsarbete..

Lycka

Say no more

Sovit ut

Nu jävlar har jag sovit ut. Ca 14 timmar blev det. Gick och vilade kl 20,00. När kl ringde en timma senare tänkte jag. Nä jag skiter i det å somnade om. Vaknade vid 4 å tänkte "i helvete". Vaknade igen kl 8 å tänkte åter igen i helvete. Så nu kl 10 steg jag upp. Tyvärr inget bra väder ute dock. Blåser och är jävligt. Suck.
Vad ska denna dag bjuda på??

Less

Ingen bra dag idag. Känner mig nere å allt känns åt helvete. Livet i allmänhet. Blir bla så less på vissa personer. Så sjukt otrevlig. Varför behåller man sådana??

Att leva på andras olycka

Kommer nog att leva på gårdagens super diss i ett halvår framöver.
Alltid lika roligt att visa var skåpet står och alltid lika kul att leva på andras olycka.
Skadeglädjen är den sanna glädjen.
Otroligt kul att tänka "in your face". Minen när jag gick därifrån var oslagbar. Tacka vet jag dessa underbart elaka minnen. En vän sa till mig en gång "jag älskar när du är så evil. Det är därför jag tycker om dig". Må ju inte annat än säga jo lite elak är jag. Men är snäll med dom som förtjänar det :D
Men men. Så är det när det gäller mig. Säger någon något som inte alls stämmer in med verkligheten är jag mer än villig att visa hur det EGENTLIGEN är. Speciellt när det gäller mig. Synd för dom som råkar illa ut när jag gör det bara. (tycker inte alls synd om dom egentligen)

Envis som en åsna = inget sex för andra

Gick ut en snabbis ikväll. Gick hem åt en tallrik köttsoppa. Fick ett samtal om en efterräka från en karl som låna en polares telefon. 10 min senare när jag ringe å sa att jag var på G var räkan slut. Bad polaren skicka nr till karl sloken som skulle ha dit mig. Ringde han å snacka om dubbla budskap!! Ena sekunden ja ena sekunden nej. Å han var helt hundra på att han skulle få doppa om jag kom! Envis som en åsna som jag är så säger ja "jamen vist jag kommer förbi så ser vi ju"!! Gick dit. La mig bredvid han prata om tapeter, överkast (upptäckte att han hade ett som såg ut som mitt förra, uråldirg ja, i behov av förnyning JA!!). 20 min senare säger jag men du du får sova så gott sen reser jag mig upp å går till dörren. Han reser sig snabbt upp. Tittar på mig medan jag klär mig. Fortfarande säker på att jag ska flyga på han, kåt som en jag vet inte vad. Han säger "du hade din chans, du låg där men du tog den inte".. Jag svarar "jo men du tog ingen du heller. Jag låg där! Visar inte mannen intresse får det vara! jag jagar inte. Visar inte han ett intresse får det vara" sen vänder jag på klacken med ett leende på läpparna som omöjligt kan beskrivas. Jag älskar att leva på andras bekostnad. Jag lämnade honom där. Han försökte vara otrogen men han fick inte. Taskigt för han. Han trodde jag var sugen på han mer än något annat vilket han sa. Jag var helvetes jävla sugen på å svara "nejdu jag får nog himmelriket av någon annan"!! Vilket är den enkla och rent utav blodiga ärliga sanningen. Vad han än skulle ha försökt med ligger han i lä!! Sitter här i detta nu. Njuter av min köttsoppa (han inte äta klart innan mitt bevisa vart skåpet står il slog till). Och saknar mina Buffy och vampyrerna

Snabbvisit

Fick besök som snabbast av en väldigt full väninna.
Det nya uttrycket för aspackad är vist "Ida jag är fittifan full" haha.
Blir lugnt och stilla ikväll. Lägga sig i sängen med en bra bok och vänta till studenterna slutat leva om så man får sova :S Blir nog inte roligare än så tror jag.

Huvva vad trött jag är

Är så sjukligt trött i kroppen å huvudet. Försökt mig på att skriva tenta idag men tror inte att det gick så bra. Men men. Huvudet känns som att det är fullt i bommul. Kan inte tänka klart. Man skulle ha haft någon som tyckte lite synd om en och peppade en :( Snart sängen och upp kl 6 imorgon :(

Böcker

Just läst ut Secret circle - The Divide.
Funderar på att börja läsa Eld skriven av Mats strandberg.
Men har inte bestämt mig ännu :S
Vill göra något roligt.

Dålig dag

Hade väldigt svårt att ta mig upp ur sängen i morse. Kom i tid till jobbet iaf.
Gick bra att jobba men såg att min lön som kommer den 27 misstämmer KRAFTIGT. Saknas minst 2000 kr efter skatt på den. Skrev ut löneuträkningen som fanns på jobbdatan å ska kolla vad/var det är som inte stämmer. Har iaf sett att det misstämmer vad gäller ob´n för storhelgen. Står att jag bara ska få för 3h men jag jobbade typ 18 så det går jag inte med på. Bara där är ju 1700 före skatt borta. Jobbigt att behöva ringa löne suck.
Känner mig inte på nå bra humör idag. Ska gå å lägga mig en stund så kanske det blir bättre. Om inte annat kan man ju hoppas på att skatteåterbäringen kommit när jag stiger upp igen.
$$$$$$$$$$$$$$$
Lite Broder Tuck på det påståendet!!
$$$$$$

Oväntade vändningar

Idag har mina planer ändrats hela dagen. For till lauker för att måla taket, då hade mamma glömt färgen i arvidsjaur. Skulle ge bort nå saker till Alex tjej och satt å vänta på dom. Tillslut ringde jag broder och då säger han att han inte ids idag. 1,5-2,5 h onödigt väntande. Hade bara tänkt slöa ikväll. Men blev istället tvättning, byte av sängkläder, dammsugning och packa ner nå saker i en banankartong. Nu sitter jag å ser förra säsongens Teen Wolf. Season 2 starting tonight!!!!!! yeyyyyy. Och nästa helg börjar True blood om. Meeee like.
Jajja det var några av dagens oväntade vändningar ;S vissa mer positiva än andra.

Skolk

Igår såg jag och Ida Hamilton. Rätt så bra ändå.
Nu så blir det lite skol skolk för min del. Lauker och målarburken kallar
Lär väl se ut som en målarburk när jag kommer hem.
Nåja blir knappast värre än igår (hoppas jag) då hade jag håret fullt av målarfärgsrester, damm, sågspån och diverse okända ting jag nog inte vill veta vad det var :S Jävulskt skönt att hoppa i duschen var det iaf :S
Känner av en svag träningsvärk i vänster arm sedan list och takrivningen. Arbetsmiljö = dålig. Diverse forskning som säger att man inte skall arbeta ovanför axelnivå och nedanför knänivå och arbete övanför axelnivå prickade jag, kofoten, hammaren och stämjärnet in igår :P Är ju rent av händig!!
Nu på med skitigkläderna sen igår å göra sig redo!!

Spöregn och Lauker

Började morgonen med att skriva tenta. Sen bar det av mot Lauker. Rev ner lister och tak i "matsalen". Nästa vända dit blir det att måla taket. Mitt i rivningen fick jag kuta ut i spöregnet å koppla lös hunden från trädet och skicka in han i bilen. Dyng sur hund lik förbannat :S Nu har jag iaf en säng i mitt sovrum i Lauker. Den förra jag hade vägrar jag ligga i sen råttinvasionen förra året. Eller ny och ny. Min gamla säng som jag hade när jag bodde hemma som jens lånat medan han bodde i Burträsk. Skönt ändå med ny säng, den är större.
Bara att hitta nån att skeda med då ;)
.

Oväder

Steg upp strax före elva. Tittar ut genom fönstret å vad ser jag. Jo hagel. Det ser ut som att det är snö i sandlådan här utanför. Vart är sommaren?
Snart jobb. Känner mig noll taggad. Begynnande huvudvärk. Trolig feber. Trött som en jag vet inte vad.
Och till råga på det en hemtenta jag ska skriva klart innan söndag.
Imorgon omtenta :S Resultatet i att jag under praktiken missade att en betydande del skulle vara med på tentan, dvs fysisk aktivitet. Måste ha varit sjukt stressad under praktiken för det är enda anledningen att jag skulle ha kunnat missa "fysisk aktivitet" eftersom själva momentet jag läste då hette just FYSISK AKTIVITET hahahaha. Min hjärna noterade bara fysiologin dvs cellen, proteiner, kolhydrater, lungorna, hjärtat etc. haha. Totalt värdelös.
Men men. Borde väl inte vara så svårt att gre upp det imorgon. Kanske :S
Ajja vi får väl se hur de här går.