oki då!! :-)

Läste just Mias inlägg om att jag är dålig på att uppdatera så ja jag får väl lov å skriva en rad för dig då gumman.. hehe

I veckan har dethänt åssigt och inget.. Varit lite nere etc men lever iaf.. Fick höra nå kul igår av min telefonkompis, kallar dig det i brist på bättre namn och har jag inte sagt vem som sa så har ingen sagt.. hehe.. VISSA måste verkligen tänka på vad dom säger till folk.. Kalla en person för få se vad var det nu... Tråkig!! Var det roligaste jag hade hört.. haha fast vad man har hört så kanske det stämmer också??
Fast den som hade sagt det tycker iof att alla e tråkiga och vägrar inse att tråkigheten kanske eventuellt ligger hos sig själv.. Så kan man då lugnt säga att det var i andra fall..
Nog om detta (även fast det e humor hihi)

Förra helgen var förresten jävligt kul.. Sluta jobba for till Pums å duscha och efter det blev d å dricka bål för hela slanten, å full de blev man.. For på toxic, och inga lyspinna denna gång heller nu får vi skärpa oss Pums dom bara ligger å väntar på oss haha. Vissa borde förresten sköta sitt eget och inte försöka störa andra.. Du borde bara ge upp!! Sen så stängde det och man for hem.. Typ.. Eller något sådant iaf.. :)

Inga planer inför helgen vad det ser ut som just nu.. Stannar nog hemma och undviker besvärliga omständigheter som helst inte hade funnits alls.. Hade det varit som jag vill hade det inte varit som de e.. Men det e sånt som händer och man får finna sig i vad livet erbjuder..
Kan int Pumsan sluta snart så jag får hämta mina saker nån gång.. Slutar om BARA 6 timmar typ.. Haha

Nä nu kanske man ska a å göra nå nyttigt..

Bye Bye

Don´t play games with a girl who can play better

Det är nånting, men jag vet inte vad. Men snart händer det. Känner det ända in i benmärgen!!

Torsdag idag.. Gjort så EXTREMT mycket idag. eller så inte. typ vakna.. surra emd elin ett tag innan hon for hem, sovit här i 2 dar, slöade, blev överrskad å bjuden av mamma på afrodite, var hos Zarah en sväng å sen hemma igen.. Pratat med syster Camilla lite och fått höra senaste nytt på det hållet.

Borde städa.. ser ut som hej kom och hjälp mig här hemma.. kanske eventuellt börjar lite smått redan nu.. bara jag får ut dom där lådorna blir det då lite bättre iaf. hehe.

Snart e de helg igen å då blir det utgång.. Får se om jag klär ut mig eller om jag skippar det.. Pirri virri ska då iaf klä ut sig verkar de som.. Mej hjälper gärna till å fixar till dig.. hehe.. Blir en kul helg hoppas jag med mycket ståhej. Får väl se om de händer nå intressant? Blir iaf å dra till Elin tror jag då hon slutar. Dvs säkert efter 22,00.. Ska vi ta en rejäl eller lugn kväll förresten Pums?

Ajja.. Ska väl börja röja upp lite nu då.