Om man inte får vad man vill ha tar man något annat!!

Sov svinigt länge som vanligt.. Ingen skola och inget prov.. suck.. Lagade mat åt familjen idag, blev köttfärssås å mackisar (slut spagetti).. Blev gott som fan men va kan man annars förvänta sig av mästerkocken.. Sen så for man till Elin å sen bar det av på ungdoms en kortis.. Har tydligen lågt blodtryck hur det nu än kan komma sig.. har legat jävligt bra till förrut.. Men he gre sä säkert så småningom.. Sen så var det ju det där med vikten då.. Tom barnmorskan reagerade över min överdrivna viktnedgång.. Och sjunker mer det gör jag.. Vet int varför, tycker ja äter ju som en gris.. Ska tydligen till skolsyster på onsdag å kolla en jävla massa saker.. JOBBIGT..
Sen så for vi hem till elin en sväng å skrev inköpslista etc.. Ska käka hemma hos henne på lördag.. Ska göra min otroligt goda typ "Tajgryta".. Hemligt recept för alla utom Elin eftersom att det e hon som betalar ingredienserna.. HAHA.. Den e himlans goo fråga Elin om ni int tro me..
Party på lördag då.. Ska väl va fest hos Elin verkar de som.. Ska bli kul... Hoppas de e mycke folk ute..
Och du Elin Put your hands up for Detroit..


Slut!

Till att börja då har jag blivit ombedd att ägna en rad eller två åt min käre vän Niklas Sahlström, Salle. Salle du vet att du är underbar, min bästa vän, vad vet du inte om mig? Eller ja det ska vi inte prata om för du får då fan inte veta det heller.. Det e mina små dirty little secrets vettu.. mohahahah  Taskigt va.. hihi.. men du på tal om allt och ingenting kära potatis ska vi ta en fika 30/4. Det är en fredag.. Och se till att int jobba nu.. Call me darling..
 (Och nu till det jag egentligen skulle skriva)



Ja då var man där igen.. megapluggot.. måste plugga i sinne i veckan.. kommer att vara så död på fredag att jag tror jag kommer att dö.. Behöver avslappning då.. hjälpa mig?

Ska skriva klart mitt PA på typ 2 dar.. omg e massor kvar å sen raporten i helgen.. får väl se hur det går egentligen.. haha.. men inne ska den vara på måndag senast tisdag å därmed basta.. ska inte slöa mer.. måste anstränga mig som fan nu så jag kan börja tjäna nå kosing å spara en massa pengar.. Mycket att inhandla. bärbardator, utlandsresan med Pumms å flytta hemmifrån saker.. och sen måste jag ju självklart ha råd med alla dessa utgångar.. Herre gud man kan ju missa nå.. eller hur Elin..


Fredag verkar de då bli party i nuläget.. fick ju ett samtal igår me nå partyfolk som sa att vi skulle ha fest å ja man måste ju offra sig för finfolke.. hehe.. Sen på natten vill jag slappna av å sen lördag e de dags igen hur de nu ska gå.. hehe.. Party party alltid party..
Men vad gör man inte för att hänga me i svängarna. För som sagt..
Man kan ju missa nå!!

Det är inte hur pass snygg och perfekt man är och ser ut,
som gör en till ngt speciellt.
Utan hur pass självsäker man är och utsrålar sig!


Tröttsamt

Idag har jag gjort alltför lite av det jag borde ha gjort dvs inget alls.. Borde ha skrivit PA men det har jag inte gjort utan jag började dagen med att fara å luncha med Salle, sen for jag hem vid fyra och gjorde absolut ingenting till typ 18,00 å då for jag å tanka å sen var jag med elin till 22,00 å då for jag å drog nån ragg och sen hemgång.. Nu har jag suttit och rullat tummarna i en massa dyrbara timmar och det gör ju inte precis livet mindre stressigt..
Skulle behöva något avstressande i form av typ en skogsmus eller nått men vad gör man?

Elins inflyttningsfest på lördag.. Ska bli kul med en massa folk och så.. Kommer alla vi har bjudit blir det en JÄVLA massa folk i elins 1:A.. HAHA.. Undrar var alla ska få plats.. men det går säkert.. hehe.. Hoppas det är nå roligt folk ute sen så det blir treeeevligt..

Ska göra ett nytt försök med pluggandet nu.. pöss