Less

Jag är less att bli utnyttjad av människor som förlitar sig på min goda vilja. För att jag är snäll. Jag är less på människor som tror att jag inte förstår att dom gör det. Jag är less på att bli behandlad som skit. Jag är less på män som drar slutsatser och fattar beslut utan att lära känna mig. Jag är less på att hamna i skit som andra skapar åt mig. Jag är less på idioter. Jag är less på allt. 

uttag

tog ut spiralen idag så nu blir det att pröva ringar. spiralen fungerade inte som jag ville tyvärr

att förlåta

det är inte mycket som krävs för att en person helt ska försvinna ur mitt liv. en liten handling och personen i fråga är helt ute ur leken. händer det imorgon? nästa helg? om en månad? nästa år? borta! Det ska mycke till att jag förlåter personens beteende. personens orespektfulla beteende gentemot mig. personens oförståelse för att jag inte tänker smyga. inte för någon. ingen annan behöver ju. varför ska jag ta det? det tänker jag inte.
det ska mycke till att jag ska förlåta. jag är en person värd respekt. en helt underbar människa om man lär känna mig på riktigt. men det gör inte den här personen. har ingen aning om vem jag egentligen är. och jag tänker inte ta det mer.
lär känna mig och behandla mig med den respekt jag förtjänar. eller skit i det. du sa en gång att vi var vänner. men du känner mig inte. och jag känner inte dig. alltså är vi inte vänner. inte som det är nu iaf.